Eten&drinken Moederdag

Het moederdagmenu: de hele dag lekker eten voor mama

Mamalifestyle Moederdagmenu

Moederdag is dé dag om mama eens lekker te verwennen en liefde gaat door de maag toch? Bekijk het Moederdagmenu vol met leuke en makkelijke recepten die kinderen vaak zelf – of met een klein beetje hulp – kunnen maken. Het Moederdagmenu is vegetarisch en ook heel geschikt voor zwangere vrouwen. 

Lees ook: mijn moederdagtip chocoladehart van chocstar + recept voor dessert →

De afgelopen jaren zijn er al heel veel lekkere recepten op Mamalifestyle.nl online gekomen, maar er zijn een aantal die heel geschikt zijn voor Moederdag. Met al die leuke recepten maakte ik een compleet Moederdagmenu van ontbijt tot lunch tot avondeten en diner en zelfs een overheerlijke tip voor een stukje taart.

Moederdagmenu

En dan aan de slag in de keuken! Hier zijn alle links te vinden met alle recepten en de bijbehorende stappenplannen in de keuken. Veel succes en alvast eet smakelijk!

Zin om iets te bakken? Maak dan de New York Cheesecake met witte chocolade framboos en knettersuiker. Het recept staat op Instagram →

Voorbereiding Moederdagmenu

Supertof als jij met het Moederdagmenu aan de slag wilt gaan! Er zijn een aantal dingen die het Moederdagmenu nog leuker maken, maar die wel op tijd geregeld moeten worden.

Mamalifestyle moederdagmenu

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.