Kind Spelen

Superleuk bewegen met een Wobbel met Wobbelyoga

Ook een Wobbel thuis staan? Een paar jaar geleden toen de Wobbel werd gelanceerd, was deze reuze populair. Ook wij hebben hier een thuis en die wordt op veel verschillende manieren gebruikt. Een van die manieren is Wobbelyoga.

Als de Wobbel bij jullie thuis ligt te verstoffen, dan is dit misschien een leuke manier om het spelen ermee weer nieuw leven in te blazen.

Kennismaking met Wobbelyoga

Toen we een paar jaar geleden thuis in lockdown zaten, konden wij gratis lesjes Wobbelyoga volgen via Instagram. Dat was onze eerste kennismaking met deze leuke manier van bewegen voor kinderen. Sindsdien is het doen van yoga op de Wobbel toegevoegd aan een van de vele manieren van de Wobbel gebruiken.

Wobbelyoga lessen door heel Nederland

De gratis lessen Wobbelyoga via Instagram zijn er helaas niet meer, maar daarentegen zijn er wel veel leuke plekken verspreid door Nederland waar Wobbelyoga gegeven wordt voor peuters en kleuters. Sommigen Wobbelyoga lessen zijn samen met jou, als ouder. Andere lessen zijn alleen voor kinderen. Als kinderen oefeningen leren in de les, kunnen zij deze thuis ook na gaan doen op de Wobbel.

Voor wie is Wobbelyoga leuk?

Of Wobbelyoga leuk is voor jouw kind, weet jij als ouder vaak het beste. Maar veel kinderen in de peuter- en kleuterleeftijd kunnen meedoen en vinden het vaak leuk om op deze manier te bewegen. Daarnaast kun je als ouder natuurlijk ook zelf meedoen. Dat kan heel goed met een Wobbel XL.

Thuis aan de slag met Wobbelyoga?

Ook thuis kun je aan de slag met Wobbelyoga, daarvoor is een mooie pagina op de website van Wobbelyoga met tips en trucs. Hier vind je ook downloads en links naar Wobbelyoga avonturen.

Wobbel cards voor bewegen met de Wobbel

Geen zin of mogelijkheid om een les te volgen? Dan is er nog een leuke optie voor Wobbelyoga. Het merk Wobbel heeft namelijk leuke kaarten voor (yoga-)houdingen die uitgevoerd kunnen worden. De Wobbel Cards zijn er in veel verschillende talen en ook als kleurplaat te downloaden.

Nog geen Wobbel in huis? Koop een Wobbel bij bol.com →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.