Kind Kleding

De enige echte Flinque webshop met heel veel moois

Flinque legging romper webshop online

Flinque maakt al langer prachtige babyleggings, waarvan veel eigen ontwerp zijn. Sinds de eigen webshop van Flinque online is, kun je die prachtige leggings voor kinderen shoppen. Maar er is nog veel meer! 

Kinderkleding van Flinque

Naast prachtige leggings maakt Flinque ook shirts en rompertjes. Uniek aan de rompertjes en shirts is dat deze gedrukt zijn met een zeefdruk. Risicovol, omdat de kans op ‘misbaqsels’ groter is, maar het geeft een kledingstuk wel iets extra’s. Enne, ‘misbaqsels’ koop je bij Flinque met een gereduceerde prijs.

Momenteel vind je in de webshop nog de laatste kwallenleggings in zwart-wit en wit met pasteloranje. Daarnaast kun je een shirt of rompertje kopen met de tekst ‘Let Love Rule’.

Nieuw van Flinque!

Maar er zijn ook net nieuwe producten en prints toegevoegd in de webshop! Zo zijn er nu ook truien met ‘Let Love Rule’, insecten of een hertje. En vooral de laatste print is ideaal voor kerst!

Als je stiekem een beetje jaloers bent op de toffe truien voor kinderen, mag je nu even heel blij worden: ze zijn er namelijk ook voor volwassenen!

Flinque ansichtkaarten

Naast toffe kinderkleding verkoopt Flinque ook met stationery zoals ansichtkaarten. De prachtige quote ‘Let Love Rule’ in mintgroen, ‘Stay Strong’ met de welbekende vuist, een kaart met ‘Potverdikkie’ en de prachtige kaart ‘Rainbows Need Rain’. Leuk om te versturen, maar aan de muur ook erg mooi.

Je kunt in de webshop een set met alle vier de kaarten kopen, maar ze zijn ook los verkrijgbaar.

flinque ansichtkaarten

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.