Kind

9x mooi met marmerprint voor kinderen en de kinderkamer

Vroeger vond je marmer vooral in paleizen en bij oma thuis, maar tegenwoordig is marmer aan een flinke opmars bezig. Er zijn dan ook steeds vaker toffe producten met marmerprint te vinden, ook voor baby’s en in de kinderkamer. Bekijk 9 toffe producten met marmerprint voor baby’s en kinderen. 

9x marmerprint speen elodie details

Marmeren speen van Elodie Details

Voor de allerkleinsten kun je een speen met grijze marmerprint kopen van het merk Elodie Details bij Wolf & Wolkje. En om het helemaal passend te maken is er ook een speenketting verkrijgbaar met marmerpint van hetzelfde merk. Enne, de speen is gewoon gemaakt van veilig plastic en niet van echt marmer.

9x marmerprint hydrofiele doeken elodie details

Hydrofiele doeken van Elodie Details

De eerste weken en maanden na de geboorte zijn hydrofiel doeken onmisbaar en dan zijn hydrofiel doeken met mooie prints erg welkom. Elodie Details heeft een set hydrofiel doeken met een grijze doek en een met marmerprint. Verkrijgbaar bij onder andere oogappel.nl.

De tip voor deze hydrofiel doeken komt van blogger Iris van Enigheid.nl.

9x marmerprint jax & hedley legging

Marmeren legging van Jax & Hedley

Een legging met marmerprint kan natuurlijk niet ontbreken en deze legging van het Engelse merk Jax & Hedley is erg mooi. Geschikt voor baby’s vanaf zes maanden tot kinderen van vier jaar. Je kunt de legging kopen bij Wolf & Wolkje.

9x marmerprint tiny cottons marble onepiece

Pistacho Marble van Tiny Cottons

Het kinderkledingmerk Tiny Cottons heeft in hun wintercollectie ook een prachtige marmerprint met wit en mintgroen, die ze zelf Pistacho Marble noemen. Het winterpakje met deze print is ideaal voor baby’s als de kou zijn intrede doet. Bekijk ook de andere producten van de Tiny Cottons AW15 collectie en meer verkooppunten.

9x marmerprint h&m onesie marmer

Marmeren onesie van H&M en moois van H&M Home

Ook H&M heeft de trend met marmerprint opgepikt en verkoopt voor baby’s een marmeren onesie en matching mutsje. En ook voor de kinderkamer heeft H&M Home een aantal mooie producten, zoals een mooie en handige opbergdoos voor op de commode. En komt er een (kinder)feestje aan binnenkort? Dan komen deze marmeren bordjes en bekers goed van pas.

9x marmerprint hkliving wandhaak marmer

Echt marmeren wandhaak van HKliving

Met een wandhaak aan de muur kun je op een stijlvolle manier meer opbergruimte creëren en het is een slimme manier om kinderen leren hun spullen zelf op te ruimen, handig in de kinderkamer. Deze wandhaak van echt marmer is van HKliving en kun je kopen bij vtwonen.nl.

9x marmerprint kussen bloomingville

Kussen met marmerprint van Bloomingville

Gelukkig is dit kussen niet keihard marmer, maar gewoon lekker zacht met marmerprint. Stijlvol in de kinderkamer, maar ook heel geschikt voor de rest van het huis. In de webshop van vtwonen kun je dit kussen van het merk Bloomingville kopen.

9x marmerprint marmeren letters huusje

Marmeren letters bij Huusje

Deze letters met marmerprint die je kunt kopen bij Huusje zijn ideaal voor de kinderkamer, zo heb je gemakkelijk mooie decoratie in de kinderkamer. Je kunt er uiteraard de naam van jouw kindje mee maken, maar ook een mooie quote of een inspirerende woord.

9x marmerprint plakfolie marmer

Plakfolie met marmerprint bij Bol.com

Als je al meubels en producten voor je baby of kind hebt gekocht, dan kun je deze met zelfklevende folie met marmerprint versieren. Je vindt deze marmeren plakfolie bij Bol.com.

Dit artikel bevat een affiliatelink. 

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Iris Vank
    september 27, 2015

    Ik heb de hydrofiel-doeken inmiddels besteld, ze zijn prachtig!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.