Kind Verzorging

Hippe hydrofiele doeken van Hema

hippe hydrofiele doeken van de Hema

Als je niet zwanger bent of geen kinderen hebt, zullen hydrofiele doeken je misschien weinig zeggen. Veel winkels verkopen saaie, witte doeken. Maar er zijn gelukkig ook winkels waar je hippe hydrofiele doeken kunt kopen zoals bij de Hema

Hydrofiele doeken kun je eigenlijk overal voor gebruiken. Droog je baby er mee af na het douchen, gebruik het bij boertjes of spugen en leg een hydrofiel doek bij het hoofdje in de kinderwagen en wieg, zodat er geen (spuug)vlekken in het beddengoed komen.

En voor de mama’s die borstvoeding geven: je kunt de punt van een hydrofiel doek om het bandje van je BH wikkelen als je in het openbaar borstvoeding geeft, zodat er alleen een paar babyvoetjes zichtbaar zijn. En dan is zo’n hydrofiele doek met print extra leuk.

De Hema verkoopt een set met 3 hippe hydrofiele doeken in de kleur mintgroen, met een print van schaapjes en oranje sterren en een grijze met witte sterren. Kijk op Hema.nl voor verkoopinformatie.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.