Kind Spelen

Maak muziek met Hema’s houten muziekinstrumenten

hema houten speelgoed muziek

Veel kinderen zijn dol op muziek maken en dat maakt muziekinstrumenten tot een goede cadeautip voor de feestdagen, helemaal de houten muziekinstrumenten van Hema met vrolijke kleuren. 

Bekijk ook de liedjes van Poppy Zingt →

Houten speelgoed van Hema

Speciaal voor de feestdagen voegt Hema altijd een hoop nieuw speelgoed toe aan hun assortiment, houten speelgoed maakt daar een groot deel vanuit. En de afgelopen jaren heeft Hema ook wel bewezen dat ze ook echt mooi en goed houten speelgoed kunnen maken.

Vrolijke instrumenten

Er zaten al langer muziekinstrumenten in het assortiment, maar er zijn nu nieuwe producten bij. Alle muziekinstrumenten hebben vrolijke kleuren en matchen allemaal met elkaar.

De houten muziekinstrumenten zijn heel geschikt voor kinderen vanaf anderhalf jaar, dan zullen ze steeds beter leren hoe de instrumenten werken en steeds beter muziek kunnen maken. Samen muziek maken is ook ontzettend leuk om met jouw kind te doen.

Houten muziekinstrumenten van Hema

De prijzen van de instrumenten variëren van €3,00 tot €7,50. De houten muziekinstrumenten zijn te vinden in de winkels en webshop van Hema.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.