Kind Kleding

9x stijlvolle tips voor budget babykleding

Natuurlijk zijn er enorm veel mooie merken zoals Mini Rodini, Bobo Choses en tinycottons. Maar niet iedereen kan de volledige collecties van deze merken opkopen en dan kan het fijn zijn om een mooi en duur item te combineren met fijne basics van goedkopere merken. Bij deze een lijstje met negen leuke tips voor budget babykleding. 

zara babykleding

Zara Mini en Zara Baby

Hoewel ik de Zara voor mijzelf vaak oversla in een shop rondje, slaag ik hier wel altijd voor babykleding. De babykleding bestaat uit twee afdelingen: Zara Mini met kleding van 0-12 maanden en Zara Baby met kleding van 3 maanden tot 4 jaar. Zowel voor meisjes als voor jongens vind je hier enorm veel leuke kleding, vooral de babyleggings en broekjes zijn erg populair. En nog een tip: kijk bij de babybroekjes bij zowel de meisjes- als de jongenskleding, want veel items zijn gewoon unisex te dragen.

Bekijk het aanbod Zara babykleding.

mango babykleding

Mango babykleding

De Mango ken je waarschijnlijk wel van de dameskleding, maar sinds een jaar verkoopt de Mango ook babykleding. De kleding is verkrijgbaar vanaf één tot 36 maanden en verdeeld in de categorieeen ‘pasgeboren baby’s’, ‘meisjesbaby’s’ en ‘jongensbaby’s. Je kunt de kleding en prints wel wat vergelijken met de babykleding van de Zara, maar dan soms net wat zachter.

Bekijk het aanbod Mango babykleding.

hm babykleding

H&M babykleding

Natuurlijk ken je de H&M en grote kans dat je de afdeling met babykleding ook al ontdekt hebt. De kleding van H&M is vaak wat opvallender met kinderlijke prints dan de babykleding van de Zara en Mango, maar er zitten ook hele mooie items tussen. Soms zijn er ook ‘online exclusive’ producten die zeker de moeite waard zijn, regelmatig dus even de webshop checken.

Bekijk het aanbod H&M babykleding.

lindex babykleding

Lindex babykleding

De Zweedse keten Lindex kun je vergelijken met de H&M en Zara qua kinderkleding. De kleding is heel betaalbaar, maar de verzendkosten naar Nederland zijn natuurlijk wel wat hoger dan bij Nederlandse webshops. Daarom kun je beter meerdere items in een keer bestellen of zoek een vriend of vriendin met wie je samen kunt bestellen en de verzendkosten kunt delen. Overigens komt er over een paar weken hele toffe kinderkleding aan, dus als je een bestelling wilt plaatsen, zou ik toch nog heel even wachten…

Bekijk het aanbod Lindex babykleding.

Mamalifestyle oktober 2015 zeeman rompers

Zeeman babykleding

Waarschijnlijk ken je de Zeeman wel, maar grote kans dat je er niet snel aan denkt dat de Zeeman leuke babykleding zou verkopen. Nou moet je er wel goed voor zoeken en verschilt het aanbod per filiaal enorm, maar af en toe zitten er hele leuke rompertjes tussen. En voor de aanstaande zomer is er een leuke collectie die geïnspireerd is door de zee.

Bekijk het aanbod van Zeeman babykleding. Ga je trouwens bevallen in 2016? Dan kun je gratis een rompertje ophalen.

Prenatal SweetPetit 6 PR4Kids Prenatal Sweet Petit

Prenatal babykleding

In vergelijking met prachtige merken uit het buitenland was Prenatal niet heel hip als het ging om babykleding, maar het afgelopen jaar is daar veel verandering in gekomen. Je hebt al eerder over de nieuwe Prenatal collecties kunnen lezen bij Mamalifestyle.nl, zeker de moeite waard om eens in de winkel te bekijken.

Bekijk het aanbod van Prenatal babykleding.

hema persdag babykleding auto

Hema babykleding

De producten van de Hema staan al lange tijd bekend om hun vrolijke kleuren en prints en dat geldt ook zeker voor de babykleding. Steeds vaker vind je hele toffe en stijlvolle babykleding bij de Hema, het is dus zeker de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen bij de Hema. Overigens kun je er van op gaan dat de collecties ongeveer per seizoen veranderen, scheelt misschien wat slenteren over de afdeling.

Bekijk het aanbod Hema babykleding.

river island babykleding mini

River Island babykleding

De babykleding van River Island kun je vergelijken met bijvoorbeeld de Zara en de Mango. De kledingstukken zijn verkrijgbaar vanaf nul tot vijf jaar, dus de items zijn wat stoerder dan kleding die echt alleen voor baby’s worden gemaakt. De kleding is onder verdeeld tussen ‘meisjes’ en ‘jongens’.

Bekijk het aanbod van River Island baykleding.

 

Tip voor tweedehands babykleding

Wil je toch liever merkkleding kopen voor jouw baby, maar heb je weinig budget? Bekijk dan eens de hashtag #instakoopjeshoekkids op Instagram. Hier plaatsen veel mama’s tweedehands kleding, waaronder regelmatig merkkleding. Denk er wel om dat er ook veel shops tussen zitten die kopieen verkopen van de bekendere merken, vraag daarom altijd om een foto met het label.

Heb je nog meer goede tips? Deel ze in de reacties!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    april 8, 2016

    Zeeman heeft ook altijd leuke budget vriendelijke en mooie babykleding.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.