Kind Verzorging

Stokke Flexi Bath op de camping in Denemarken

stokke flexi bath javian camping denemarken

Stokke ken je misschien wel van de Tripp Trapp of de Sleepi, maar Stokke maakt nog veel meer producten. Een opvouwbaar badje, het Stokke Flexi Bath, is een van die mooie producten! En die is ideaal voor op de camping. 

Stokke Flexi Bath

Het Stokke Flexi Bath is een mooi rechthoekig badje, speciaal voor baby’s en kleine kinderen. Handig als je geen ruimte hebt voor een normaal babybad, maar ook op vakantie ideaal! De badjes zijn verkrijgbaar in vier kleuren; wit, roze, blauw, oranje en transparant met blauwe voegen.

Kamperen met de Stokke Flexi Bath

Wij hebben de Stokke Flexi Bath gebruikt tijdens onze zomervakantie in Denemarken. Het badje vulden we bij de tent, zodat Javian lekker buiten in het badje kon. Het badje vouw je eenvoudig in en uit elkaar en er zit een stop in waar het water uit kan laten weglopen.

Het badje is erg handig voor op vakantie, maar ook voor een weekendje logeren of bijvoorbeeld in een klein huis. Wij hebben geen tuin, maar als het nog mooi weer wordt wil ik het badje gebruiken op ons balkon.

 

Op de website van Stokke kun je meer lezen over de Stokke Flexi Bath en verkooppunten zoeken of bestel een Stokke Flexi Bath bij bol.com.

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  Joyce
  augustus 29, 2014

  Ziet er goed uit! Ik denk dat ik ook deze ook graag wil voor moempie! Neem ook weinig ruimte in.

 • Reageren
  Kimberley
  augustus 30, 2014

  Onwijs handig!

 • Reageren
  Mama van Vesper
  september 3, 2014

  dat is echt super handig!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.