Kind Spelen

Ga mee naar het Toverbos van Lilliputiens

Toverbos Liliputiens kleine nachtlamp louise 5 mmlLilliputiens is een Belgisch speelgoedmerk, met – naar eigen zeggen – de hipste speeltjes van morgen. En de nieuwe collectie is sprookjesachtig gaaf.

De nieuwe collectie van Lilliputiens is ‘Het Toverbos’. En met deze nieuwe collectie introduceren ze ook een nieuwkomer in de magische Lilliputiensp-familie: Louise, de mooie eenhoorn. Zij is sierlijk, dromerig en komt in verschillende uitvoeringen. Alle bewoners van Het Toverbos staan te popelen om met de kinderen te spelen.

Piramide Louise

Maak bijvoorbeeld kennis met Piramide Louise. Je kan haar helemaal ‘stuk’ maken en als je haar op de juiste manier weer opstapelt is ze van kop tot teen weer heel. Maar Louise vindt het vast niet erg als je ontdekt hoe ze eruit ziet met haar buik onder haar voeten. En als jouw kindje klaar met spelen is en toe is aan een slaapje, denk dan eens aan het muzikale nachtlampje Louise. Ze sust je kindje in slaap met een zacht muziekje. Zo neemt ze jouw kleine schat mee naar droomland.

Lilliputiens - Piramide Louise mml

Uren speelplezier in Het Toverbos

Maar in Het Toverbos wonen meer magische personages. Wat dacht je bijvoorbeeld van de twee vriendinnen Alice en Césaria, die dol zijn op verkleden. Dus de één is verkleed als berin en de ander als vossin. Ze wonen in een mooie doos en dragen een gouden handtas. Hipper dan hip en enorm knuffelbaar.

Voor de allerkleinsten is er ook veel keus. Wat dacht je van een Alice speenkoord, een activiteitenspiraal of de Louise babygym? Jouw kind heeft uren speelplezier in Het Toverbos van Lilliputiens.

speenkoord mml

Wondermama’s

Er zit niet één persoon achter het ontwerpen van deze hippe speeltjes. Lilliputiens bestaat namelijk uit een team van dynamische en gedreven wondermama’s. Zij hebben precies genoeg ‘mummy touch’ om het speelgoed van elk kind’s dromen te bedenken. Een complete speelgoedfamilie met verborgen verrassingen, die prikkelend is, aan het denken zet. Elk stuk speelgoed is een vrolijke ontdekkingsreis dat uitdaagt tot leren. En, niet geheel onbelangrijk, 100% veilig!

Kijk voor verkoopinformatie op de website van Lilliputiens.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.