Kind Verzorging

Tula Rascals: Lil en Lovely!

Tula rascals - Tula draagzak

Er zijn genoeg redenen waarom je jouw kindje op een ergonomische manier zou moeten dragen, maar de draagzakken van Tula zouden deze keuze wel erg makkelijk moeten maken. Met de Tula rascals draagzakken heb je namelijk een wel heel toffe draagzak in huis.

Waarom een Tula draagzak?

Tula maakt ergonomische draagzakken die het dragen van kinderen fijn maakt voor kind én ouders. Maar daar stopt Tula niet, want de draagzakken zijn verkrijgbaar met de meest geweldige prints, kleuren en als canvas of gemaakt van een draagdoek. Daar kan geen Baby Bjorn of Mini Monkey tegenop.

Tula Rascals: Lil en Lovely

Een Tula gemaakt van een draagdoek is erg lastig verkrijgbaar voor de normale verkoopprijs, maar gelukkig brengt Tula eens in de paar weken nieuwe prints uit waarvan een aantal met nieuwe kleuruitvoeringen. Zo ook met de Tula Rascals, eerst was er Lil Rascals met een blauwgroene print en nu is er ook Lovely Rascals met beige en roze. Rascal betekent letterlijk deugniet, maar de print van Tula is een wasbeer (die ongetwijfeld een echte deugniet is).

Je kunt een Tula draagzak bij de volgende verkooppunten kopen:

urbanbabies.nl | dragenenzo.nl | ikdraag.nl | ooiebeest.nl |

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.