Kind Spelen

Sinterklaas verlanglijstje van Juultje (bijna 6 jaar)

sinterklaas verlanglijstje juultje

Er is zo waanzinnig veel speelgoed te vinden tegenwoordig, dat maakt het maken van een verlanglijstje best lastig. Hopelijk bieden de verlanglijstjes van onze redacteuren inspiratie. Bij deze het verlanglijstje van Juultje die bijna zes jaar wordt. 

sinterklaas verlanglijstje juultje stabilo pen roze

Stabilo pen

Juultje wordt in december alweer zes jaar en vindt zichzelf al een hele dame! Ze zit sinds september in groep 3 en op dit moment is schrijven haar grootste hobby. Bovenaan haar lijstje stond dan ook de Stabilo pen, in het roze!

barbie glamour vakantiehuis

Barbiehuis

Een barbiehuis kon dit jaar ook niet ontbreken. Ze vond dat haar barbies niet langer in een bak konden slapen en een echt huis was gewoon noodzakelijk aldus Juultje.

Frozen airbrush studio

Airbrush studio van Frozen

Hoewel Elsa en Anna hier thuis minder populair zijn dan vorig jaar kunnen ze toch niet ontbreken op het verlanglijstje! Juultje is graag creatief bezig en de airbrush studio werd gelijk uitgeknipt uit het speelgoedboek! Ik ben benieuwd wat voor kunstwerken Juultje er mee gaat maken!

lego friends popster kleedkamer

Lego Friends kleedkamer

Vorig jaar kreeg ze met haar verjaardag de shopping mall van Lego Friends en daar wil ze nu natuurlijk meer van! Uren kan ze op haar kamer hiermee spelen en haar broertje Gijs speelt vrolijk mee. Dit jaar staat de popster kleedkamer op het lijstje. Een echte meidenkleedkamer met make-up, een kaptafel en prachtige glitterkleren.

gezelschapsspel schetenjacht - sinterklaas verlanglijst

Schetenjacht

Elk jaar mogen de kinderen een gezelschapsspel vragen en dit jaar was de keuze snel gemaakt: Schetenjacht! Om de woorden ‘poep’ en ‘plas’ wordt hier dagelijks nog in een deuk gelegen en het scheetkussen wat ze ooit hebben gekregen is nog steeds favoriet. Ik denk dat het vele lachmomenten gaat opleveren!

 

Het verlanglijstje van Juultje is nog veel langer. Het liefst wil ze het hele speelgoedboek of alles wat roze is en Sinterklaas heeft ook nog meer voor haar in petto, maar deze cadeaus stonden bovenaan en raakt ze niet over uitgepraat. Laat Pakjesavond maar komen!

Bekijk nog meer inspiratie voor cadeau’s via de tag Cadeau en de tag Verlanglijst waar we alle verlanglijstjes verzamelen.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.