Evenementen Uitgaan & reizen

100% Mama event in Rotterdam

100% mama event

Op 13 en 14 september is er voor het eerst het 100% Mama event plaats in Rotterdam. Marike nam op 13 september een kijkje bij dit indoor event met inspiratie voor mama’s (to be).

100% Mama event is een kleinschalig evenement in LP2 in Rotterdam. Een hal gevuld met baby- en kinderkleding, voeding en verzorging en alsof mama’s daar nog niet gelukkig van worden vind je er ook nog moois speciaal voor mama’s.

100% mama event

Bij het 100% Mama event vind je geen standaard merken of mama’s met trekkoffers, maar gave babykleding en producten voor kinderen, hippe mama’s met dito baby’s en kinderen.

Een aantal leuke merken die ik gespot heb op het event: Orange Mayonnaise (dank voor de kaartjes!), TisLifestyle, Sproet&Sprout, BonBonOnTheBlock, Little Indians en Lucky No.7.

En niet geheel onbelangrijk: bij het event koop je geen patat of cola, maar bijzondere limonades en sandwiches en overheerlijke brownies.

100% Mama event in Rotterdam

Je kunt het 100% Mama event op zondag 14 september nog bezoeken, kaartjes zijn aan de deur te koop. Kinderen tot 10 jaar zijn gratis. Voor meer informatie en deelnemers kun je op de website terecht.

Combineer het 100% Mama event met een bezoekje aan de Wilhelmina pier met prachtig uitzicht over Rotterdam, een heerlijke plek om met mooi weer even rustig van het zonnetje te genieten.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.