Evenementen Uitgaan & reizen

Mijn tips voor de Negenmaandenbeurs 2022

negenmaandenbeurs 2022

Het is weer zover: de Negenmaandenbeurs in de Amsterdam RAI! Deze editie werd al een aantal keer verschoven en vindt nu dus plaats van woensdag 11 tot en met zaterdag 14 mei. Ik bezocht de Negenmaandenbeurs tijdens de eerste dag en deel mijn tips met jou. 

Wat ik in mijn omgeving vaak hoor is dat velen de Negenmaandenbeurs te druk vinden. En ik herken dat het bij sommige stands ook echt druk kan zijn en vroeger er wel gedrongen werd voor de beste koopjes. Maar deze keer viel mij de drukte ontzettend mee. Dat heeft met twee dingen te maken denk ik: de beurs voelde ruimer aan, de stands waren ruimer opgezet en daarnaast vindt de Negenmaandenbeurs deze keer niet gelijktijdig plaats met de Huishoudbeurs, wat ook een deel drukte wegneemt voor mijn gevoel.

Mocht je dus de Negenmaandenbeurs 2022 gaan bezoeken, dan hoef je niet bang te zijn voor extreme drukte. Waar de meeste mensen zijn, zijn vaak wel de beste koopjes te vinden. Maar als je even wacht, komt er altijd weer even ruimte.

 

En dan nu door naar de leuke tips!

negenmaandenbeurs 2022 holabb baby uitzet shoppennegenmaandenbeurs 2022 nanami

Shoppen op de Negenmaandenbeurs 2022

Het leuke aan de Negenmaandenbeurs is dat goed kunt shoppen voor een zwangerschap of baby-uitzet. Soms is het ook fijn om van een webshop of een winkel ver weg nu de producten van dichtbij te kunnen bekijken. Vaak zijn er ook leuke kortingen of beursaanbiedingen op de Negenmaandenbeurs. De meeste stands hanteren een korting van ongeveer 15% tot 20%. Maar er zijn ook stands die stunten met uitverkopen tegen de 70%!

Deze merken en shops zijn mijn favorieten en hebben allemaal eigen leuke beursaanbiedingen of kortingen: Babypark, Dusq, Frigg, De kleine keuken, Hola bb, Little Dutch, Naïf, Weleda, Nanami.

Extra tip: er staat een hele gave stand van Fabelab, een prachtig Scandinavisch merk met mooi baby- en kinderspeelgoed. Zij hebben een uitverkoop met 70% korting op 3 producten (of meer). Je vindt deze stand bij Dusq.

Inspirerende initiatieven en nieuwe producten op de Negenmaandenbeurs 2022

Op de Negenmaandenbeurs worden ook altijd leuke nieuwe producten gelanceerd of je kunt kennis maken met leuke concepten en merken.

negenmaandenbeurs 2022 tiny library

Tiny Library

Een briljant concept: Tiny Library! Een dienst waar je producten voor je baby-uitzet kunt huren. Dat is niet alleen goedkoper en duurzamer, maar kan ook enorm veel ruimte schelen als je niet zo groot woont. Babyspullen nemen namelijk al snel veel ruimte in, heb ik gemerkt. Daarnaast vind ik het ideaal om toch mooie duurzame merken te kunnen gebruiken, ook al is jouw budget niet zo groot.

negenmaandenbeurs 2022 urban iki

Urban iki

Een prachtig merk met fietsstoeltjes en allerhande accessoires voor onderweg met de fiets: Urban iki. Ik ken het merk al langer, wij hebben een achterzitje van Urban iki. Maar er zijn zoveel nieuwe kleuren bij gekomen. Daarnaast zijn er nu ook helmen en handige rugzakjes te koop die stevig blijven zitten op het achterstoeltje.

Ik vind het altijd erg prettig om een fietsstoeltje even in het echt te zien en te weten hoe het precies werkt. Dat kan dus goed op de Negenmaandenbeurs.

negenmaandenbeurs 2022 stokke jetkids

Stokke Jetkids en meer

Bij de stand van Stokke zag ik het nieuwe Jetkids matras; een ideaal speelmatras of reisbedje voor kinderen ouder dan 3 jaar. Het lag op de beurs in een speeltentje gepresenteerd, zo heb je snel een superleuke speelplek. Het matras kan lekker dun weer opgeruimd worden in een handige tas. Ideaal om mee te nemen op vakantie.

Daarnaast spotte ik een nieuwe kleur van het Stokke Flexi Bath: het doorzichtige badje komt nu ook met zachtgroene strepen. Wij hebben het Stokke Flexi badje bij alle kinderen gebruikt, hebben meerdere kleuren in huis gehad. Maar deze doorzichtige met zachtgroen vind ik echt heel erg mooi.

negenmaandenbeurs 2022 vini mini

Vini Mini

Een heel mooi en makkelijk initiatief om jouw baby kennis te laten maken met pinda is Vini Mini. Met een heel stappenplan en makkelijk voorverpakte producten specifiek afgesteld op jouw kindje is dit een hele mooie manier om wellicht allergieën te ontdekken of misschien te kunnen voorkomen.

Dit product ga ik ook testen voor mamalifestyle.nl, dus dit kun je volgen via mijn persoonlijke Instagramaccount en uiteindelijk in een review via de site.

negenmaandenbeurs 2022 naifnegenmaandenbeurs 2022 little dutch

Algemene tips voor de Negenmaandenbeurs 2022

Daarnaast zijn op de Negenmaandenbeurs een heleboel leuke plekjes om foto’s maken, vaak ook verbonden aan een leuke winactie. Bij de sowieso al hele toffe stand van Naïf vind je bijvoorbeeld een heel tof speelstrandje. En het merk Little Dutch heeft herkenbare figuren van hun collectie tot leven gebracht in een schattig tafereeltje.

Eten en drinken is duur… Neem dus vooral een eigen flesje drinken mee of iets te eten. Of houd er rekening mee in jouw budget. Er zijn wel meer dan genoeg zitplekken overal op de beurs, dus dat is gelukkig goed geregeld!

Er is ook een fijne babycare lounge waar je kunt kolven, voeden, luiers verschonen en er staat een box waar ik ook mijn baby even in heb gelegd toen ik alle tassen even goed wilde ordenen. Luiers verschonen kan trouwens ook nog bij de stand van Pampers en in de foyer bij het eten en drinken.

 

Kinderen kunnen ook prima mee naar de beurs, als ze een beetje flexibel zijn. Er zijn diverse speelplekjes over de beurs en een heuse speelplek waar ze echt los kunnen gaan. Ik had Lior nu mee in de kinderwagen, maar ben vroeger ook wel eens samen met een peuter over de beurs gegaan.

negenmaandenbeurs 2022 babycare loungenegenmaandenbeurs 2022 plein fietsen

negenmaandenbeurs 2022 babypark babykamer negenmaandenbeurs 2022 kinderkamer

Inspiratie op de Negenmaandenbeurs 2022

De Negenmaandenbeurs is ook heel geschikt om lekker inspiratie op te doen voor bijvoorbeeld een babykamer of kinderkamer. Er zijn diverse babykamers en kinderkamers te zien op de beurs. Leuk om zo combinaties te zien of om meubels eens in het echt te zien.

 

Ga jij ook naar de Negenmaandenbeurs? Als je nog extra tips hebt, deel deze vooral als reactie onder deze blog!

 

Nieuwsgierig naar eerdere edities van de Negenmaandenbeurs →

 

Ik ben op uitnodiging naar de Negenmaandenbeurs gegaan. Wil jij mij uitnodigen voor jouw event in ruil voor content of een review van een product? Neem een kijkje op de contact-pagina

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.