Evenementen Uitgaan & reizen

Nieuwe theatervoorstelling: Nijntje viert feest!

"Nijntje viert feest". Foto: Leo Van Velzen.

Hoera, Nijntje is alweer 60 jaar geworden en viert dat met een nieuwe theatervoorstelling. Na het succes van drie eerdere musicals ging afgelopen weekend ‘Nijntje viert feest’ in premiere en mamalifestyle.nl was erbij.

Nijntje viert feest

Misschien heb je altijd al eens in het dagboek van werelds beroemdste konijn Nijntje willen spieken, foei! In iemands dagboek kijken mag natuurlijk niet, maar gelukkig vertelt Nijntje in de voorstelling ‘Nijntje viert feest’ wat ze allemaal heeft beleeft.

Zingen, dansen, spelen, spoken

Dankzij drie muzikanten komen Nijntje, Nina, Vader Pluis, Moeder Pluis en Oma Pluis tot leven en kan de voorstelling beginnen. Van een normale schooldag tot de zomervakantie in Frankrijk, Nijntje vertelt je alles. En beste vriendin Nina, Vader Pluis, Moeder Pluis en Oma helpen mee. Samen zingen ze, dagen Vader Pluis uit om aan ballet te doen, steppen ze over het podium, vormen Nijntje en Nina en Willemijn de leukste K3 die je ooit zult zien en laten Nijntje en Nina de volwassenen eens flink schrikken.

Nijntje viert feest! Kom je ook?

Op de website nijntjeconcert.nl vind je het volledige speelschema van ‘Nijntje viert feest’. De voorstelling is tot en met mei 2015 te zien. Kaarten kun je bestellen via de Nationale Theaterkassa.

Neus en oren…?

De voorstelling wordt aangeraden voor kinderen vanaf 3 jaar. Stilzitten mag, maar kinderen mogen ook lekker meezingen, dansen en zelfs hun lenigheid laten zien.

Fotografie: Leo van Velzen

"Nijntje viert feest". Foto: Leo Van Velzen.

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  februari 24, 2015

  Wat grappig zeg, die kostuums!

 • Reageren
  wimke
  februari 24, 2015

  Superleuk voor de allerkleinsten, en nog leuker dat stilzitten niet hoeft!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.