Mama Zelfzorg

Lego botanical collection: het allerleukste boeket met bloemen

Lego botanical collectien lego boeket (1)

Rozen verwelken…? Dus niet! Al sinds mijn jeugd ben ik een grote fan van LEGO, die liefde is nu vooral in huis aanwezig in de kinderkamers met de hoeveelheid LEGO en DUPLO die mijn kinderen hebben. Maar Lego komt nu met een hele toffe set speciaal voor volwassenen: de LEGO Botanical Collection met onder andere een prachtig LEGO boeket. 

Lego botanical collectien lego boeket

LEGO Botanical Collection producten

De LEGO Botanical Collection bestaat uit verschillende items die een link hebben met planten. Zo is er een heus veldboeket van bloemen, maar ook bijvoorbeeld een bonsai boom. Daarnaast zijn er nog twee sets verkrijgbaar met bloemen: een set rozen en een set tulpen.

LEGO boeket bloemen

Hoewel de Botanical Collection nog maar als pre-order te bestellen is, is deze collectie nu al enorm populair. Vooral het prachtige boeket met bloemen gemaakt van LEGO vliegt bijna met bosjes uit de winkel. De sets zijn nu alleen nog maar verkrijgbaar bij LEGO.com als pre-order en worden naar verwacht verzonden in februari. Hoewel bij de bos bloemen nu een levertijd staat van ongeveer 60 dagen.

Bloemen van LEGO zijn uiteraard niet uniek, maar uniek aan de set met het boeket bloemen is dat deze bestaat uit stevige stelen die in een vaas gezet kan worden. Daarmee is dit ideale woondecoratie voor liefhebbers van LEGO en het past ook supergoed bij de trend van droogbloemen, want uiteraard zullen ook de LEGO bloemen niet snel verwelken. Tenzij er natuurlijk kinderhandjes mee in aanraking komen.

Originele bos bloemen cadeau

Het boeket met bloemen is ideaal om cadeau te geven voor bijvoorbeeld Valentijnsdag, Moederdag of een verjaardag. Het is een leuke set voor ouders die kinderen hebben die graag spelen met LEGO en ouders die LEGO nog herkennen uit hun jeugd. Liefhebbers van originele bossen bloemen zullen dit LEGO boeket waarschijnlijk ook erg kunnen waarderen.

lego boeket botanical collection

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.