Mama Oud&Nieuw Zelfzorg

Gelukkig nieuwjaar + tips voor agenda’s, planners en meer

Mamalifestyle.nl nieuwjaarswens - gelukkig nieuwjaar mamalifestyle.nl

Allereerst een heel gelukkig nieuwjaar! 2016 brengt ongetwijfeld weer vele nieuwe kansen, uitdagingen, ervaringen en prachtige herinneringen met zich mee. Maar om het jaar extra bijzonder te maken, bij deze nog wat tips voor kalenders, agenda’s, printables en meer!

team confetti agenda 2016 kalender

Team Confetti 2016

Er zijn zoveel agenda’s verkrijgbaar dat je door de bomen het bos misschien niet meer ziet, maar als je op zoek bent naar een originele en vrolijke agenda hoef je niet verder te zoeken. Team Confetti is een weblog met een flinke dosis confetti en ook dit jaar is er weer een echte Team Confetti agenda verkrijgbaar.

Een nieuw jaar voor kinderen

Een nieuw jaar is altijd indrukwekkend, maar elk nieuw jaar van jouw kindje is natuurlijk extra bijzonder. Natuurlijk zijn er de Milestone Cards voor elke nieuwe maand en mijlpaal, maar het nieuwe jaar was daar nog geen onderdeel van. Gelukkig heeft het merk Milestone Cards een printable gemaakt. Je kunt de Nederlandse versie downloaden via ohyeahbaby.nl.

letters to my future self

Brief voor jou

Als er weer een jaar voorbij gevlogen is, is het extra fijn om stil te staan bij alle mooie en indrukwekkende momenten van het afgelopen jaar. Door een brief te schrijven aan jezelf met een samenvatting van deze momenten, kun je later nog eens teruglezen wat er allemaal gebeurd is en wat dat met je heeft gedaan. Gebruik bijvoorbeeld de ‘Letters to my future self‘.

studio stationery family planner

Studio Stationery Family Planner

Het leven van een gezin kan best hectisch zijn, extra fijn dus als je een goede planner hebt om de bezigheden van alle gezinsleden bij te houden. En al dat plannen en passen en meten in de agenda wordt een stuk leuker met een vrolijke gezinsplanner van Studio Stationery.

Lollipop designs kalender 2016

Vrolijke kalender

Alleen de naam van het merk van deze kalender zal je doen watertanden: Lollipop Designs. Het kleurenpalet zal elke kamer waar je deze kalender gaat ophangen flink opvrolijken. Je kunt de kalender kopen bij PSikhouvanjou.nl.

2016 mom's one line a day

Mom’s one line a day

Elke dag een korte zin neerpennen over jouw belevenissen als moeder, daar is de Mom’s one line a day voor bedoeld. Als mama heb je natuurlijk weinig tijd, dus een zin per dag is ideaal. Het boek loopt vijf jaar door, dus je kunt elk jaar teruglezen wat je het jaar ervoor hebt opgeschreven.

Daily Greatness Planner Nederland

Daily greatness

De Daily Greatness Journal is eigenlijk een agenda met vele extra’s waarmee je op elk gewenst moment kunt beginnen. In dit dagboek vind je een weekplanner, lijstje voor doelen die je wilt halen, ruimte voor dankbaarheid en vele inspirerende quotes. Als je daar het jaar niet goed mee doorkomt, dan weten wij het ook niet meer.

kleur scheurkalender 2016

Elke dag kleuren

De meeste scheurkalenders bestaan uit flauwe grappen of onzinnige weetjes, daar heb je in feite weinig aan. Maar kleuren is heel mindful, dus hoe fijn zou het zijn als je elke dag een kleine tekening kan maken? Met de kleur scheurkalender die je kunt kopen bij De Bijenkorf kan dat. En omdat het jaar al is begonnen kun je de kalender kopen in de uitverkoop.

Photochallenge #yourdailyphoto

Er zijn vele photochallenges te vinden, vooral op Instagram. Ook blogger Liliane van Your Daily Intake bedenkt elke maand een challenge. Aan het eind van elke maand heb je een mooi overzicht van wat je allemaal hebt meegemaakt.

Nog meer tips:
zeg maar dag-boek van Lsltn
– de pastelkleurige maandplanner
– het to-do-notitieblok van Team Confetti
– de vrolijke gezinsplanner van Babyccino Kids
– de Monthly Planners in small of medium of large
de printable voor goede voornemens bij Julep (van de webshop Minted)

Voor mijn oude website LIVWOW.nl maakte ik ook overzichten met leuke kalenders, agenda’s en apps. De overzichten van 2013 en 2014 staan nog online.

Dit artikel bevat affiliatelinks. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.