Kind Spelen

SmartGames spellen: het ideale uitdagende cadeau voor kinderen

SmartGames jump in' spel

Er zijn in ons huis een aantal spellen te vinden van SmartGames, leuke uitdagende en educatieve spellen. Ideaal als cadeautje bij een feestdag of verjaardag, want het kan ook makkelijk meegenomen worden tijdens de kerstvakantie. Bij deze onze drie favorieten: Roodkapje Deluxe, Smart Farmer en Jump In. 

Bekijk nog meer tips voor leuke educatieve spelletjes →

SmartGames Roodkapje Deluxe

Javian kreeg een paar jaar geleden van deze Sinterklaas het spel ‘SmartGames Roodkapje Deluxe’ wat een ontzettend leuk spel is voor liefhebbers van puzzels én sprookjes. Javian kreeg het spel toen hij ruim 3,5 jaar was en hoewel het werd aangeraden van 4 jaar tot 7 jaar, heeft hij er direct veel plezier van gehad en kon hij het spel steeds moeilijker voor zichzelf maken. Inmiddels speelt Senne graag met roodkapje en de wolf, maar Javian was wel toe aan een nieuwe uitdaging.

SmartGames Smart Farmer en SmartGames Jump In

Die nieuwe uitdaging kregen we van SmartGames in de vorm van twee nieuwe spellen: ‘Smart Farmer’ en ‘Jump In”. Smart Farmer is een ideaal spel voor Javian nu, want geschikt vanaf vijf jaar en met leuke diertjes die we ook kennen van de kinderboerderij. Jump In is een spel met superleuke bosdiertjes en paddenstoelen en wordt aangeraden vanaf 7 jaar. Javian begint nu langzamerhand het spel goed te begrijpen, daarom spelen we het ook af en toe samen. Daarnaast heeft Senne ook al veel interesse in de spellen, hij zet graag de diertjes neer op de speelborden en vermaakt zich dan prima even met zijn eigen fantasie.

De spellen zijn in principe individueel te spelen, maar kunnen ook prima samen gespeeld worden. Met name als de spellen nieuw in huis zijn, is het fijn om even samen de spelregels te leren en te helpen met hoe het spel werkt. Doordat de spellen in een handige opbergdoos komen, is het ook nog eens een ideaal om een spel mee te nemen op vakantie of bezoek ergens.

SmartGames kopen

De spellen van SmartGames variëren in prijs, maar zijn allemaal goed betaalbaar voor spellen waar je vaak lange tijd mee kan doen. Daarnaast gaan de spellen door hun stevigheid lang mee.

Bestel SmartGames Roodkapje Deluxe bij bol.com →

Bestel SmartGames Smart Farmer bij bol.com →

Bestel SmartGames Jump In’ bij bol.com →

SmartGames smart farmer

Pinterest - smartgames spellen smart farmer jump in

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.