Kind Kleding

Modeerska Huset SS15: werelds mooi

modeerska huset ss15 camelia baby modeerska huset ss15 camelia jurk
modeerska huset ss15 roze baby modeerska huset ss15 roze jurk modeerska huset ss15 roze strepen modeerska huset ss15 veren modeerska huset ss15 verenpakje modeerska huset ss15 verenrompertje en broek modeerska huset ss15 wereld kaart baby modeerska huset ss15 wereld kaart pakje modeerska huset ss15 wereld kaartModeerska Huset valt tussen de merken Bobo Choses en Mini Rodini nauwelijks op als kinderkledingmerk en dat is zonde. Heel erg zonde, want dit Zweedse merk is een pareltje met hele fijne collecties. Modeerska Huset SS15 staat in het teken van de stoere, maar zachte wereld met unieke prints.

Rustig, zacht en vrolijk!

Scandinavië brengt veel moois op het gebied van kinderkleding, zo ook het merk Modeerska Huset. Toch is dit merk niet de zoveelste met kinderkleding… Want waar andere merken uitpakken met felle kleuren houdt dit merk het rustig met zachte kleuren, maar net zulke vrolijke prints. De kleren zijn van goede kwaliteit en heerlijk zacht voor je kindje.

Modeerska Huset SS15

De zomercollectie van 2015 brengt veel zachte kleuren en unieke prints. Een lichtblauw tafellaken met rozen, roze stiftstrepen en als absolute topper natuurlijk de print met wereldkaart. En voor de oplettende fan: er zit ook een oude bekende print in de zomercollectie. De donkergrijze veren met lichtblauw waren namelijk eerder verkrijgbaar in het donkerblauw.

Goede kwaliteit

De collectie bestaat zoals ieder seizoen weer uit rompertjes, broekjes, jurkjes, pakjes, mutsjes, leggins en t-shirts. De ervaring leert dat de kleertjes goed op maat zijn, maar door de zachte stoffen ook lang meegaan. Daarnaast is de kleding van het merk vrij prijzig, maar de kwaliteit is erg goed en de kleding blijft redelijk waardevast.

Je kunt Modeerska Huset SS15 bij de volgende verkooppunten kopen:

modeerskahuset.com | wassenop30graden.be | gutenappetit.nl | gromonline.com |

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.