Kind Kleding

MOI kidz SS15: vogels, vogels en …. kleur!

Moi kidz ss15 meisje in het zwart

moi kids ss15 geel t-shirt

Moi kidz ss15 blauwe trui

Moi kidz ss15 grijze jurk

moi kidz ss15 vest

Moi kidz ss 2015 zwaluwenpak baby

 

Moi kidz ss15 roze shirt zwarte legging

Moi kidz ss15 jongen geel

moi kidz ss15 jongen blauw zwart grijs

Moi kidz ss15 roze jurk vogels

Van alle kledingmerken die al voorbij zijn gekomen op Mama Lifestyle is Moi waarschijnlijk het meest onbekend. Onterecht, want Mói – of eigenijk Moi Kidz – onderscheidt zich qua merk het meest door herkenbare ontwerpen en natuurlijk de vele vogels.

Mói kidz

Het merk Mói komt uit IJsland en heeft haar naam te danken aan de raaf die vaak langs het huis van de ontwerper vloog. De invloed van deze raaf is nog altijd te merken in de kinderkledingcollecties van Mói, want bijna elk kledingstuk wordt gesierd door vogels.

Mói kidz SS15

Tot op heden maakte Mói vooral zwarte en grijze kledingstukken, maar in de ss15 collectie vind je meer kleur. Roze jurkjes, gele shirts en blauwe truien vullen de zwarte en grijze kledingstukken mooi aan. En natuurlijk ontbreken de vogels ook niet in de zomercollectie, dat houdt de kleding wel zo herkenbaar.

Het fijnste van een merk als Mói is het feit dat de kleding unisex is en niet gelieerd aan een leeftijd. En als de maten het zouden toelaten, zou de kleding ook zeer geschikt zijn voor een hippe mama.

Je kunt kleding van Mói kidz kopen bij de volgende verkooppunten:

minimaniac.be | wassenop30graden.be | born2beseen.eu | minimiks.nl | orangemayonnaise.com | purestarters.nl | scandinaviexs.nl | springstof.eu | littleladybugs.nl | maysons.nl | toddlersandtees.nl | minirockstar.nlteuntje.nl | zebrazonderstrepen.com

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Karin
    februari 28, 2015

    mooi! Vooral de blauwe trui 🙂

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.