Evenementen Uitgaan & reizen

Leukste festivals en evenementen in juni 2016

trek foodfestival

De maand juni barst weer van de leuke evenementen en festivals. Pak de agenda erbij, bekijk het overzicht en kies de leukste evenementen of festivals in de maand juni voor het hele gezin. 

3-5 juni – Trek in Enschede

Het foodtruckfestival Trek is een groot succes aan het worden, dit jaar reist het festival met vele bijzondere foodtrucks door vele Nederlandse steden. In juni vind je het festival in Enschede, Nijmegen en Eindhoven. Lees meer op de website.

3-5 juni – Lepeltje Lepeltje in Dordrecht

Nog zo’n leuk foodfestival is Lepeltje Lepeltje. In juni vind je dit festival in Dodrecht en Utrecht. Naast natuurlijk eten is er voor kinderen ook veel leuk vermaak. Lees meer op de website.

4 juni – Ouders Natuurlijk Beurs in Doorwerth

Van kinderwens tot minimens… Een bijzonder festival dat volledig in het teken staat van natuurlijk ouderschap. Verwacht bijpassende kraampjes, producten en informatie en ondertussen kunnen kinderen ook gewoon lekker hun gang gaan. Lees meer op de website.

5 juni – Sunday Market in Amsterdam

De Sunday Market is altijd leuk! Een markt vol met leuke en originele kraampjes, ideaal voor cadeautjes. En er is ook genoeg te beleven voor kinderen, zoals bijvoorbeeld een zweefmolen of schminken. Er zijn ook leuke workshops voor volwassenen. Lees meer op de website.

5 juni – Swan Market in Tilburg

De Swan Market is inmiddels een begrip aan het worden: een succesvolle lifestyle markt met veel uiteenlopende merken en producten. De markt reist rond door Nederland en komt later deze maand ook nog terug naar Rotterdam. Lees meer op de website.

10-12 juni – Trek in Nijmegen

10-12 juni – Eten op Rolletjes in Arnhem

Eten op Rolletjes is een reizend openlucht foodfestival, precies het soort festival wat vaak zeer geschikt is voor kinderen omdat ze lekker kunnen rondlopen en er genoeg lekkers te vinden is. Het festival komt later deze maand nog naar Wageningen en Breda. Lees meer op de website.

12 juni – Swan Market in Rotterdam

17-19 juni – Trek in Eindhoven

17-19 juni – Eten op Rolletjes in Wageningen

18 juni – Efteling Midsummer Festival in Kaatsheuvel

Een pretpark gecombineerd met een festival om de start van de zomer te vieren, dat klinkt goed toch? Met het Efteling Midsummer Festival kun je nog steeds genieten van het pretpark, maar ook van muziek en lekker eten van foodtrucks. Lees meer op de website.

19 juni – Hout Festival in Haarlem

Tijdens het Hout Festival in Haarlem krijgen acts aandacht die dat eerder niet kregen omdat hun boodschap niet geaccepteerd werd in hun eigen land of regio. Daarom extra bijzonder dat het nu in ongedwongen sfeer wel kan en er daardoor gewoon een mooi festival is. Lees meer op de website.

23 juni-3 juli De Parade in Rotterdam

De Parade is al jaren een begrip: een reizend theaterfestival met zweefmolen en veel lekker eten. Overdag zijn er veel leuke dingen voor kinderen, ’s avonds is er veel moois te zien voor volwassenen. Later deze zomer komt de Parade ook nog naar Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Lees meer op de website.

24-26 juni – Eten op Rolletjes in Breda

24-26 juni – Lepeltje Lepeltje in Utrecht

25-26 juni – Festival Mundial in Tilburg

Een heus muziekfestival waar ook kinderen welkom zijn! Als volwassene koop je een toegangskaartje, maar kinderen tot 12 jaar mogen gratis mee naar het openluchtterrein. Lees meer op de website.

26 juni – Parkpop in Den Haag

Parkpop is al jaren een van de grootste gratis muziekfestivals van Europa en met een grote verscheidenheid aan artiesten, eten en kraampjes is er altijd wel iets leuks te zien of te vinden. Lees meer op de website.

 

Mis je een festival of evenement in deze lijst? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com, dan voegen we het evenement toe.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.