Kind Kleding

Tiny Cottons SS15: van kamperen tot zwemmen

tiny cottons ss15 campingvreinden

tiny cottons ss15 lantaarn

tiny cottons ss15 dekens

tiny cottons ss15 jurkje

tiny cottons ss15 camping

tiny cottons ss15 lantaarn deken

Als kampeerfan kun je niet om de zomercollectie van Tiny Cottons heen, maar de kinderkleding van Tiny Cottons SS15 is ook heel erg leuk voor iedereen die niet van kamperen houdt. Wánt: lantaarns, zwemmers en maritieme strepen spelen ook een grote rol!

Super om in te spelen

Tiny Cottons is een Spaans merk met zeer comfortabele kinderkleding. Ieder shirt, broek of deken is gemaakt van heerlijk zacht katoen en daardoor extra fijn voor je kindje om te dragen. De kwaliteit van de kleding is erg goed, maar de maatvoering is af en toe een beetje onduidelijk. Je kunt het beste de kleding wat kleiner inschatten.

De SS15 collectie is ideaal om in de vakantiestemming te komen. De kledingstukken hebben mooie prints met allemaal retro kleuren die vast matchen met het interieur van jouw caravan of jouw tent. En er zitten ook weer drie mooie dekens in de collectie, fijn om op te spelen of om je kindje warm te houden. Dat wordt een fijne zomer!

Je shopt Tiny Cottons bij de volgende Nederlandse en Belgische verkooppunten (let op: niet alle verkooppunten verkopen nu de zomercollectie):

orangemayonnaise.com | deblauwekapitein.be |  pearlsandswines.com | springstof.eu | gutenappetit.nl | bonbonontheblock.com | so-lovable.nl | goldfish.be

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.