Kinderkamer Wonen

Babykamer #hoerababytwee: kleur op de muur

babykamer hoerababytwee early dew verf speelse lambrisering

Een van de allerleukste dingen om mee aan de slag te gaan tijdens een zwangerschap is misschien wel de babykamer. Daarbij moeten er veel keuzes gemaakt worden, zoals bijvoorbeeld het verven van een babykamer en welke kleur dan? Bekijk een sneakpeek van de babykamer voor #hoerababytwee met kleur op de muur. 

Flexa Creations: Early Dew of Denim Drift?

Over de kleur op de muur in de babykamer hebben we lang getwijfeld. Ik liep al een tijdje met Early Dew van Flexa Creations in mijn hoofd, maar toen lanceerde Flexa de kleur Denim Drift… Uiteindelijk kozen we toch voor Early Dew omdat we deze zachte vergrijsde groene tint mooier bij de rest van het huis vonden passen én we kwamen een vloerkleed tegen waar Early Dew prachtig mee matcht. In een latere sneakpeek meer over het vloerkleed.

De verf is bij de vele bouwmarkten te koop, maar je kunt de Flexa Creations Early Dew ook online bestellen bij bol.com, dat scheelt weer sjouwen met zware blikken.

early dew flexa creations verf

Lambrisering verven

De muren in de babykamer wilden we sowieso graag verven in plaats van bijvoorbeeld behangen omdat we vrij hoge plafonds hebben met hoeken. We hebben een vrij witte basis in huis waar we waarde aan hechten en dus besloten we ook om niet de gehele muur te verven, maar te kiezen voor een geverfde lambrisering.

Bij de kinderkamer van Javian was de lambrisering erg mooi gelukt, maar na het verven van de babykamer vonden we het resultaat helaas niet zo mooi. Waarschijnlijk staan de muren in de babykamer toch iets minder recht of hebben meer bobbels dan bijvoorbeeld bij Javian’s kamer het geval was.

Speelse lambrisering

De laatste tijd zie ik veel inspiratie met een speelse lambrisering, ik was bijvoorbeeld erg gecharmeerd van dezelfde soort lambrisering bij de kinderkamer van Instagrammer @stijl_inge. Direct na het verven waren we superblij met het resultaat, het geeft precies de juiste speelse uitstraling aan de babykamer die het nodig had. En in combinatie met muuraccessoires zoals een wandrek en posters staat het ook een stuk dan een strakke lambrisering.

babykamer hoerababytwee kleur op de muur early dew

Bekijk meer inspiratie voor de verfkleur Early Dew in de kinderkamer.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.