Kinderkamer Wonen

Speciaal voor de kinderkamer: Bobo Choses behang!

Bobo Choses behang - Blue waves Bobo Choses behang - Yellow waves

Het mooie merk Bobo Choses komt elk seizoen met een toffe kinderkledingcollectie, verkoopt items voor mama’s, heeft een kleine home-collectie met vloerkleden en mokken en voegt daar nu iets extra’s aan toe… Je kunt vanaf nu Bobo Choses behang kopen! 

Bobo Choses behang

De zomercollectie voor 2015 van Bobo Choses bevatte weer een aantal unieke prints, waarvan een print nu in twee kleurenvarianten als behang op de markt komt. De waves in felgeel en donkerblauw is nu officieel verkrijgbaar eerste Bobo Choses behang.

Te koop bij Chispum

Het behang van Bobo Choses is gemaakt in samenwerking met de Spaanse webshop Chispum, waar je nog veel mooie producten voor de kinderkamer en het interieur vindt. Vooralsnog is de webshop van Chispum ook de enige plek waar je het behang kunt kopen, maar zij verzenden ook naar Nederland.

Bobo Choses behang - Yellow waves Bobo Choses behang - Blue waves

Binnenkort te koop…

Van de aankomende wintercollectie worden ook een aantal prints omgetoverd tot Bobo Choses behang en de collectie bevat een aantal bijzondere prints die de kinderkamer een stuk mooier zullen maken. Houd mamalifestyle.nl in de gaten voor meer informatie en beelden van de nieuwe behangcollectie.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    juli 23, 2015

    Ik vind het mooi, maar ook best een beetje druk. Ik denk dat ik er duizelig van zou worden!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.