Kind Kleding

H&M Newborn Exclusive voorjaarscollectie; zacht, luchtig en neutraal voor de allerkleinsten

H&M Newborn Exclusive voorjaarscollectie

H&M Newborn Exclusive voorjaarscollectie

Het voorjaar vraagt om luchtige en zachte babykleding met lieve bloemetjes. H&M voldoet aan die vraag met de nieuwe H&M Newborn Exclusive voorjaarscollectie.

H&M Newborn Exclusive voorjaarscollectie H&M Newborn Exclusive voorjaarscollectie H&M Newborn Exclusive voorjaarscollectieH&M Newborn Exclusive voorjaarscollectie

Ook voor zomerse regenbui

Na de succesvolle eerste Newborn Exclusive collectie is het nu tijd voor een lichte en luchtige voorjaarscollectie. Veel wit, frisse bloemetjes en fijne kledingstukken voor mooi weer met de lente en zomer. En aangezien we aan een paar wolken of een regenbuitje niet ontkomen in Nederland vind je in deze collectie ook fijne vestjes, voor als het even wat kouder is.

Zacht en duurzaam

Newborn Exclusive bestaat uit jurkjes, pakjes, rompertjes, truitjes en vestjes en accessoires zoals mutsjes, slofjes en dekentjes. De kleding is gemaakt van duurzame materialen en verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 74.

Een goed doel

Met een aankoop van de H&M Newborn Exclusive collectie steun je ook het UNICEF vaccinatieprogramma, want voor elk verkocht item doneert H&M 1 poliovaccin voor kinderen uit achtergestelde gebieden. Dus shoppen voor jouw baby is voor het goede doel en geeft je dus ook nog eens een goed gevoel.

Bekijk de volledige collectie op de website van H&M.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.