Kind Kleding

Noé & Zoë SS15; maak zelf het allerleukste circus met deze vrolijke kleding

Noe Zoe SS15 - Sensational Circus

Deze zomer wordt het een groot feest, want Noé & Zoë komt met een kinderkledingcollectie die volledig in het teken staat van het circus. En dat betekent veel creatieve prints en vrolijke kleuren. 

Uit Berlijn, Noé & Zoë

Noé & Zoë is een kledingmerk uit Berlijn en kenmerkt zich door lichte kleding met felle kleuraccenten en unieke prints. Oprichter en ontwerper van Noé & Zoë, Nici Zinell was voorheen werkzaam in de kostuum- en filmbranche en dat is te zien aan haar kwalitatieve ontwerpen voor het kinderkledingmerk. De inspiratie voor het merk waren haar 4 kinderen.

Meer dan kleding

Naast kleding kun je bij Noe Zoe ook terecht voor beddengoed, kussens en leuke accessoires zoals haarbanden en stoffen kroontjes.

Sensationeel circus

De zomercollectie staat volledig in het teken van het circus met als titel voor de collectie ‘The Sensational Noé & Zoë Circus’. En dat betekent veel kleur, unieke prints en comfortabele kleding zodat elke jonge acrobaat ongeremd kan spelen. De producten zijn gemaakt van katoen, fleece en jersey en hebben prints van diamanten, sterren en chevron strepen.

Veel plezier

De foto’s van de zomercollectie zijn een feestje om naar te kijken, je kunt zien dat er erg veel aandacht aan is besteed en dat de kinderen veel plezier hadden bij het maken van de foto’s.

Bekijk de volledige collectie op de website van noe-zoe.com.

Noe Zoe ss15 babymeisje

Noe Zoe ss15 circus meisje

Noe Zoe ss15 dansen

Noe Zoe ss15 meisje

Noe Zoe ss15 meisjes

Noe Zoe ss15 sterke man

Noe Zoe ss15 zwart-wit jurkje

Noe Zoe SS15 baby

Noe Zoe ss15 - zomercircus

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    april 10, 2015

    Wat een sfeervolle foto’s zijn dat zeg! Mooi!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.