Kind Spelen

Verlanglijstje van Elisa (11 maanden) voor de feestdagen

sinterklaas verlanglijstje elisa 11 maanden - sinterklaas cadeau ideeen

Al mijn hele leven lang ben ik super fan van Sinterklaas. Ook nu ik volwassen ben zit ik nog altijd voor de tv bij het sinterklaasjournaal en vieren we het elk jaar. Dit jaar is extra bijzonder, omdat ik het eindelijk mag vieren met mijn eigen dochtertje Elisa. 

Gelukkig was het voor ons niet moeilijk om leuke cadeautjes te vinden. Elisa is met Sinterklaas 11 maanden, een leuke leeftijd waarin ze echt gaat spelen. We hebben goed gekeken naar wat ze leuk vindt en wat echt goed bij haar leeftijd past. Inmiddels hebben wij alle cadeautjes al in huis dankzij de 4+1 gratis actie van bol.com.

Fisher Price trekfiguur telefoon rood - Sinterklaas cadeau ideeen - verlanglijst van Elisa

Trekfiguur telefoon van Fisher-Price

Dit is een oude bekende die ze 30 jaar geleden toen ik klein was ook al hadden. Ookal gaat Elisa zo’n telefoon nooit in het echt gebruiken blijf ik hem leuk vinden. Deze heeft ze al gekregen van de Sint toen ze voor het eerst haar schoentje mocht zetten.

Trekfiguur telefoon rood: 9,99

Tomy waggel kwak eendjes - sinterklaas cadeau ideeen - verlanglijstje van Elisa

TOMY Waggel kwak eendjes

Deze mama eend met haar twee kindjes waggelen en kwaken als ze meetrekt aan het touwtje. Wij hebben de caedautjes gekocht op de groei. Als ze straks kan lopen is dit super leuk om mee te trekken. Ook mama vind dit super schattig.

TOMY Waggel kwak eendjes: 17,99

Mega bloks first builders - sinterklaas cadeau ideeen - verlanglijstje van Elisa

Mega bloks First Builders 60 maxi blokken met tas – Roze

Elisa is gek op stapelen. Deze eerste grote blokken zijn erg leuk om te bouwen en slapelen. Wij hebbeb gekozen voor de roze versie, maar er is ook een blauwe jongens versie.

Mega bloks First Builders – roze: 14,99

fisher price duwen rij looptrainer - sinterklaas cadeau ideeen - verlanglijstje van Elisa

Fisher-Price Duw & Rij Olifant Looptrainer

Het zal niet lang meer duren voordat Elisa haar eerste stapjes zet. Deze looptrainer is niet te groot en kan ze voor zich uit duwen. Als ze loopt schieten er kleine balletjes door de slurf van de Olifant.

Fisher-Price Duw & Rij Olifant: 21,53

thee servies mee groei fisher price - sinterklaas cadeau ideeen - verlanglijstje van elisa

Fisher-Price Theeservies – Speelgoedservies

Dit is een meegroei theeservies. Het heeft 3 verschillende standen voor 3 verschillende leeftijden. Voor Elisa is het stapelen van de taart leuk en het theegieten uit de theepot. De theepot zingt liedjes en maakt geluid als je de “thee” uit de pot giet. Wordt je kindje ouder kun je hem op de andere standen zetten en past het speelniveau zich aan naar je kindje.

Fisher-Price Theeservies: 19,99

tiny love volg me fiona princes

Tiny love volg me Fiona Princes

Dit leuke felgekleurde hondje loopt zelf over de grond. Ze kan rechtdoor of in een cirkel en het stimuleert je kindje om te kruipen of lopen. Hij is er ook in een jongens versie de Tiny love volg me Fred.

Tiny Love Volg Me Fiona: 32,99

Bekijk nog meer inspiratie voor cadeau’s via de tag Cadeau en de tag Verlanglijst waar we alle verlanglijstjes verzamelen.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    november 20, 2015

    Oh, leuk die Fisher Price telefoon ken ik! Die hadden mijn kinderen vroeger ook. Is echt goed voor veel speelplezier.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.