Mama Marike

Zo kun je mij steunen in deze gekke tijden

Marike koffie (1)

Volgens mij voelen we allemaal dat we in tijden van crisis leven en kunnen we allemaal wel wat steun gebruiken, ook ik. Daarom heb ik op een rijtje gezet hoe jij mij en mamalifestyle.nl zou kunnen steunen in deze gekke tijden. En dat kan al heel gemakkelijk door mijn berichten te liken tot mij een kopje koffie schenken of een artikel inkopen op mamalifestyle.nl…

Reageer op mijn berichten, deel een bericht of geef een ♥

De allermakkelijkste manier om mij te steunen is door updates op social media te liken, te delen of erop te reageren. Dat gaat om zowel de updates van Mamalifestyle.nl als de updates op mijn persoonlijke kanalen. Ik heb even een overzicht gemaakt met al mijn social media kanalen. Supertof als jij mij op een van deze kanalen volgt en berichten op een van deze kanalen wil liken, wil delen of erop wil reageren:

Klein uitleg erbij: standaard worden berichten op social media maar in het overzicht van een handjevol accounts getoond. Het liken, delen of reageren op mijn berichten zorgt ervoor dat mijn updates op social media aan meer accounts getoond worden en bij elke like, deelactie of reactie worden mijn updates aan een grotere groep mensen getoond. En hoe meer bereik: hoe meer dat helpt bij onderstaande manieren om mij te steunen.

Producten bestellen via mijn links

Nog een makkelijke manier om mij te steunen is door via mijn speciale links producten te bestellen. Ik heb affiliate-samenwerkingen met verschillende webshops en wanneer jij via een van mijn links jouw online winkelmandje vult en afrekent, krijg ik een kleine commissie. Jij betaalt niets extra’s, maar ik verdien wel een paar cent per product. En hoe meer mensen bestellingen plaatsen via mijn links, hoe meer geld ik verdien. Dat zijn geen grote bedragen, maar wel een makkelijke manier om mij te steunen als jij toch al online producten wil bestellen en alles bij elkaar opgeteld kan het toch een paar tientjes per maand opleveren.

Ik heb een shoppagina aangemaakt waarop alle shops staan waar ik een samenwerking mee heb, maar denk bijvoorbeeld aan bol.com of hema.nl. En ja, deze links zijn ook al affiliatelinks. Bekijk de shoppagina hier →

Schenk mij een kopje Ko-fi

Houd jij ook zo van koffie? Ik ook! Daarom vind ik het initiatief van Ko-fi zo leuk, je kunt mij hier steunen door de prijs van een kopje koffie te schenken. Dat geld ontvang ik weer terug op mijn rekening zodat ik er daadwerkelijk koffie van kopen, maar bijvoorbeeld ook mijn huur van kan betalen of een tof boek bestellen dat ik graag wil reviewen voor de site. Ik ben er pas net mee begonnen en heb nu 3 kopjes koffie ontvangen, superlief!

Wil jij ook een kopje koffie schenken? Met een Paypal-account maak je gemakkelijk geld over naar mijn Ko-fi account, waarna ik het geld weer kan ontvangen. Bekijk mijn Ko-fi account hier →

Geen Paypal? Je kunt ook door middel van een Tikkie mij een kopje koffie schenken. Deze link zal ik tijdelijk laten staan ten tijde van deze crisis. Klik hier om een kopje koffie te schenken via een Tikkie →

Een artikel ‘inkopen’ op mamalifestyle.nl

Heb jij een product, webshop of merk? Neem contact op voor de mogelijkheden voor een betaald artikel op mamalifestyle.nl. De artikelen schrijf ik eigenlijk altijd zelf en beeldmateriaal komt ook van mijn hand. Ik vind het wel heel prettig als het een link heeft met de belangrijkste categorieën op de site: kinderen, boeken, eten of wonen. Twijfels? Neem vooral contact op zodat we kunnen kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Interesse? Mail dan naar mamalifestylenl@outlook.com en vermeld daarbij dat het om een advertorial gaat.

Marikee inhuren

Naast blogger ben ik ook freelance content marketeer, seo-tekstredacteur en blogger. En jij kunt mij dus ook inhuren voor een klus of project. Hulp bij een Instagramaccount beheren of Instagramadvies geven, blogs of seo-teksten schrijven over allerlei onderwerpen en content de wereld insturen via verschillende social media kanalen, eventueel door middel van social media advertenties. Je kunt op marikee.nl iets meer lezen over wat ik heb gedaan of kan doen. En even mailen of een belafspraak inplannen kan altijd. Mail dan naar marike.bijlsma@gmail.com 🙂

 

Alvast superbedankt als jij mij in deze gekke tijden wil steunen, op welke manier dan ook!

 

De foto is gemaakt in Frenchie Cafe in Den Bosch →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.