Eten&drinken Evenementen Hotspots Uitgaan & reizen

Het allerleukste foodfestival: Rollende Keukens

rollende keukens overzicht

Deze blog is geschreven in 2015

De festivals met mobiele foodtrucks schieten als paddenstoelen uit de grond, maar er is een foodfestival met rollende keukens die je echt niet mag missen. ‘Het weekend van de Rollende Keukens’ is waarschijnlijk het grootste festival met foodtrucks dat ons landje kent en niet voor niets! 

Rollende Keukens

‘Het weekend van de Rollende Keukens’, kortweg Rollende Keukens, vindt plaats van woensdag 13 mei tot en met zondag 17 mei in het Westerpark in Amsterdam. De toegang voor het festival is gratis, maar voor de beker van je eerste drankje betaal je €1,50 waarna je de beker bij elke nieuwe bestelling weer kunt inleveren en weer een schone terug krijgt en uiteindelijk kun je de beker meenemen als souvenir. Lief voor het milieu, want er komt geen wegwerpbeker aan te pas en ook nog eens een vriendelijke manier van toegang vragen.

Het festival is geopend van 13 uur ’s middags tot 23 uur ’s avonds.

Verrassend aanbod

Ieder jaar weet Rollende Keukens weer te verrassen met het aanbod van eten, want de kern van het festival zit hem in veel lokale producten en bijzondere smaakcombinaties. Veel eten op het foodfestival is vers, biologisch en suikervrij en daardoor erg geschikt voor kinderen. En ook vermaak voor kinderen op Rollende Keukens is geen enkel probleem. Mede daarom is het een drukbezocht festival door veel hippe ouders met hun kroost.

rollende keukens kinderen

Kindvriendelijke tips?

Op het moment van schrijven weten wij nog niet wat de beste adresjes zijn voor kinderen, maar mocht je Rollende Keukens bezocht hebben en een tip hebben deel deze dan vooral bij de reacties.

Beeld: Rollende Keukens

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    mei 15, 2015

    Wat een leuk idee, die rollende keukens. Ik kende dat fenomeen nog niet. Weer wat geleerd!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.