Kind Kleding

Indikidual ss15: zomerse strepen en bananen

indikidual ss15 vlieger

Indikidual ss15 familie print

Misschien ken je de bananenbroek van het merk Indikidual wel, want dat is veruit hun bekendste kledingstuk. Eigenlijk best jammer, want dit merk heeft zoveel meer te bieden dan bananen en heeft zoveel toffe prints en kleuren in hun collectie. Neem een kijkje in de zomercollectie van dit merk.

Vooral veel geel

Het merk Indikidual komt uit Groot-Britannië, maar heeft Scandinavische invloeden. Elk seizoen komt het merk met veel opvallende kleren, waarbij de kleur geel vaak een belangrijke rol speelt. Vaak zijn de prints heel speels en subtiel verwerkt, waardoor de kleding heel geschikt is te combineren met andere opvallende items.

Indikidual ss15

In de zomercollectie voor 2015 van Indikidual vind je vooral veel aqua, beige en – uiteraard – geel. Gecombineerd met mooie strepen, rondjes, poedels, bananen en sandwiches. De prints maken deze zomercollectie echt uniek, de fijne kledingstukken maken het relaxt en de fijne kleuren zorgen voor een zomerse sfeer.

Bekijk vooral ook de mooie achter de schermen video van de zomercollectie:

Je kunt Indikidual kopen bij de volgende verkooppunten:

indikidual.bigcartel.com | littlesahou.nl | kabinetofcuriosity.nl | minisonly.nl | goldfish.be | supergoods.be | purestarters.nl |

indikidual ss15 spelen geel print indikidual ss15 meisje vlieger geel blauw indikidual ss15 meisje print indikidual ss15 jongen indikidual ss15 jongen vliegen indikidual ss15 jongen oranje vlieger indikidual ss15 jongen blij indikidual ss15 grote zus baby geel indikidual ss15 dansen blauw

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    mei 12, 2015

    Erg leuke kleding allemaal. Met prachtige foto’s!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.