Kind Knutselen

Toffe betaalbare creatieve cadeautjes voor ruimtevaart liefhebbers

Cadeau ruimtevaart knutselen creatief astronaut

Heb jij thuis een kleine astronaut in de dop? Dan heb ik een aantal hele toffe creatieve cadeautips voor jullie! Allemaal betaalbare cadeautjes die liefhebbers van ruimtevaart heel leuk gaan vinden en waar ze lekker creatief mee aan de slag kunnen. Kijk je mee naar alle ruimtevaart cadeautjes onder de 15 euro? 

Bekijk nog meer GIFT GUIDES →

Cadeautips voor toekomstige astronauten

Is jouw kind ook zo gefascineerd door sterren en planeten? Dan zijn dit heerlijk creatieve cadeautips waar jouw kind mee aan de slag kan. Van kraskaarten tot stickers en een bouwpakketje met een heus zonnepaneel. Het zijn allemaal betaalbare cadeautips die geschikt zijn als klein cadeautje voor een verjaardag, als schoencadeautje of gewoon voor een knutselmiddag.

Ruimtevaart cadeautjes

  1. Djeco kraskaarten ruimtevaart – 5,95
  2. Ooly kleurpotloden metallic – 9,95
  3. Djeco artistieke folieplaatjes – 11,95
  4. Ooly kleurboek ruimtevaart – 9,50
  5. Rex London kleur- en activiteitenplaten space age – 11,95
  6. Image Books sticker op nummer ruimte – 7,95
  7. Janod knutselset raketten – 8,95
  8. Litogami bouwpakket huisje zonnepaneel sterren – 8,95
  9. Djeco stickers ruimte – 2,95

Webshop ilovespeelgoed.nl

Al deze cadeautjes zijn te koop bij ilovespeelgoed.nl, een hele fijne webshop met een prachtig assortiment aan speelgoed. Met hele betaalbare cadeautjes, bijvoorbeeld ook voor traktaties, maar ook heel mooi speelgoed van dure, kwalitatieve merken.

Bekijk nog meer ruimtevaart inspiratie voor kinderen →

Cadeau ruimtevaart knutselen creatief astronaut (1)

Dit artikel bevat affiliatelinks, daarbij kan ik een kleine commissie ontvangen als jij een bestelling plaatst. Supertof als jij daarmee helpt mamalifestyle.nl online te houden en ik nieuwe content kan blijven maken. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.