Mama Moederdag

Moederdag wishlist van Marike zonder parfum, bloemen en chocolade

Het is alweer bijna Moederdag een goede reden om weer eens een wishlist op te stellen. Maar wat vraag je nou voor Moederdag? Bij deze een Moederdag wishlist van mama Marike zonder parfum, bloemen of chocolade maar met 7 items, hebbedingen en blijmakers voor hippe mama’s.

Moederdag wishlist van Marike - kinderjarenplakboek

Kinderjarenplakboek van Uitgeverij Snor

Eerst was er het Babyplakboek en hoewel ik daarin nog het een en ander moet bijwerken is Javian inmiddels geen baby meer, maar een dreumes. Tijd voor het vervolgboek dus met het Kinderjarenplakboek. Dit leuke invulboek bestaat uit opvallende illustraties en genoeg ruimte om alles bij te houden vanaf de eerste verjaardag tot aan het 12de levensjaar van jouw kind.

Bestel het Kinderjarenplakboek bij bol.com of via de lokale boekhandel.

moederdag wishlist Vans voor mama en kind

Vans voor mama en Javian

Stiekem vind ik het enorm tof om te matchen qua outfits met Javian. Nou is dat best lastig, omdat we toch wel behoorlijk in kledingmaat verschillen (joh!) en mijn kledingkast eigenlijk vooral uit jurkjes en rokjes bestaat. Gelukkig is er wel een simpele oplossing: schoenen! Mijn liefde voor Vans kan ik gelukkig delen met Javian en hoewel we al een paar dezelfde Vans hebben, kan daar nog wel een paar bij. Ondertussen bedenk ik even welk paar dierlijk schoeisel Javian en ik kunnen delen.

Bestel de Vans in de webshop van vans.nl.

mamatijdschriften abonnement

Abonnement op Ouders van Nu / Fabulous Mama

Hoewel er zat mamabloggers en online magazines voor mama’s zijn, kruip ik toch regelmatig op de bank met Ouders van Nu of Fabulous Mama. En een abonnement op een tijdschrift is nou eenmaal voordeliger dan elke maand losse exemplaren kopen.

Bestel het abonnement bij oudersvannu.nl of fabmama.nl.

moederdag wishlist van Marike - pom amsterdam rijksmuseum avercamp sjaal

Pom Amsterdam Sjaal

Sinds ik een paar weken terug bij de Bijenkorf mijn eerste Pom Amsterdam sjaal kocht, ben ik onafscheidelijk met mijn sjaal. Want als moeder ben ik soms al blij als ik in een schone joggingbroek boodschappen kan doen en zo’n mooie sjaal fleurt de boel dan wel een beetje op. Maar die onafscheidelijkheid is best wel eens lastig, want soms matcht die ene sjaal niet met mijn outfit en af en toe moet hij natuurlijk ook gewassen worden. Tijd voor een tweede exemplaar dus! Ik twijfel nog tussen de Rijksmuseum Avercamp, Colour Drops Light of Canal Houses Grey.

Bestel de Pom Amsterdam sjaals bij pom-amsterdam.com of koop ze bij de Bijenkorf.

moederdag wishlist zwart-wit luiertas

Zwart-wit luiertas

Na de geboorte van Javian kreeg ik van mijn ouders een luiertas van Oilily cadeau en die hebben we een jaar lang intensief gebruikt. Inmiddels is mijn smaak qua tassen wel een beetje veranderd en zou ik graag een stoere tas willen gebruiken als luiertas. En dan komt de luiertas van Elodie Details als geroepen. Deze luiertas is zwart-wit, heeft een tof grafisch patroon en is ook nog eens goed verkrijgbaar.

Bestel deze luiertas bij ikbenzomooi-baby-kinderen-kleding.nl of koop hem bij Babypark.

Hemapressday - tuin, buiten

Spullen om te tuinieren

Elke ochtend na het ontbijt geven Javian en ik de plantjes water, eerst alle zaailingen en planten binnen en vervolgens de planten buiten op het balkon zoals die in onze moestuinbak en de potten. Voor zijn eerste verjaardag kreeg Javian van mijn zusje zijn eigen tuinset met onder andere een plantenspuit en daar is hij zo trots mee. Omdat Javian de inhoud van onze moestuinbak helaas niet kan zien (deze is verhoogd), leek mij het leuk om wat meer kratten op ons balkon neer te zetten. Bij de Hema vind je bijvoorbeeld leuke kratten met kruiden en sla.

Bestel of koop het krat met sla bij Hema.

Moederdag wishlist - goodie goodness lovely mum box

Goodie Goodness Lovely Mum Box

Via Goodie Goodness kun je maandelijks een box ontvangen in samenwerking met creatieve ontwerpers, elke maand is het een verrassing wat er in de box zit. Behalve nu, want Goodie Goodness heeft een speciale box voor Moederdag samengesteld en die bestaat uit een aantal mooie producten. Let op: je kunt deze box alleen op 5 mei nog bestellen.

Bestel de Goodie Goodness Lovely Mum Box alleen vandaag nog via ohmygoodiegoodness.com.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.