Kind Kleding

Bobo Choses AW15 – Kamperen in de winter

bobo choses aw15 overzicht mamalifestyle

De Bobo Choses AW15 collectie heet ‘The unknown mountain journey’ en neemt je mee op avontuur in de natuur. Het is een prachtige collectie die perfect is om het buitenleven te ontdekken in de herfst en winter om daarna binnen lekker bij te komen. Bekijk meer beelden van de wintercollectie en word ook verliefd op de prachtige prints van Bobo Choses. 

The unknown mountain journey

De nieuwe wintercollectie van Bobo Choses AW15 leest als een mooi avonturenboek over kinderen die in de natuur van alles beleven. De collectie bestaat uit veel unieke prints die allen prachtig met elkaar combineren. Van een sterrenhemel tot wolken en bergen, vossen en konijnen en paarden.

Deze herfst en winter kunnen kinderen fijne shirts en truien combineren met broeken met prints en maxirokken. En voor de allerkleinsten zijn er natuurlijk weer rompertjes en onesies met mooie prints. In de wintercollectie van Bobo Choses vind je veel zachte stoffen zoals jersey en fijne breisels, gecombineerd met bijvoorbeeld stoer spijkerstof. Een collectie die erg geschikt is voor kinderen van alle leeftijden. Helaas voor alle mama’s is de collectie voorlopig alleen voor kinderen verkrijgbaar, want veel items zouden ook volwassenen niet misstaan. Gelukkig komt Bobo Choses in september met een wintercollectie voor vrouwen, dat belooft veel goeds!

Bobo Choses AW15 kopen?

De nieuwe collectie is verkrijgbaar vanaf 3 augustus, maar zal waarschijnlijk in drie delen online komen. Je vindt de collecties van Bobo Choses bij de volgende verkooppunten:

bobochoses.com | orangemayonnaise.com | littlesahou.nl | bigenbelg.nlblingsundaysbest.nl | spruitkinderkledingwebshop.nl | springstof.eu | broerenzus.nllittlefashionaddict.com | pommedejus.nl | bonbonontheblock.com | minirepublic.nl | bambooz.nlimps-elfs.com | goldfish.belittlerebel.com | lunabloom.be | pepatino.be |

bobo choses aw15 mountain journey kleding Bobo choses aw15 trui konijn bobo choses aw15 meisjes panty jurkje Bobo choses aw15 moutain journey wolken bobo choses aw15 meisjes muurtje bobo choses aw15 trui vos bobo choses aw15 meisjes bank bobo choses aw15 t-shirt vos bobo choses aw15 mountain journey bobo choses aw15 meisjes overhemden bobo choses aw15 mountain journey pakjes bobo choses aw15 meisje schommel Bobo choses aw15 paard jongen bobo choses aw15 mountain trui jongen Bobo choses aw15 mountain journey paard outfit bobo choses aw15 meisje maxirok bobo choses aw15 sterrenoverhemd broek

Meer zien van Bobo Choses? Bekijk de zomercollectie SS15, waarvan je nog een deel in de sale kunt aanschaffen. Meer nieuwe wintercollecties zien? Houd de tag AW15 in de gaten.

Beeld: fotografie Luciano Torres – art direction en styling Bobo Choses

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.