Kind Lezen

Prachtig kinderboek: 100 eerste woordjes van Edward Underwood

Kinderboek kartonboek 100 eerste woordjes Edward Underwood

Een dreumes die zijn eerste woordjes aan het leren is, is misschien wel een van de schattigste dingen die kinderen kunnen doen. En het wordt allemaal nog leuker met het kinderboek ‘100 eerste woordjes’ van Edward Underwood. Een prachtig kleurrijk boek met prachtige illustraties en 100 hele leuke woordjes. 

Bekijk nog veel meer leuke kinderboekentips →

Stevig kartonboek ‘100 eerste woordjes’

Het boek ‘100 eerste woordjes’ is van stevig karton en daardoor ideaal voor met jonge kinderen. Doordat het boek zo stevig is, staat het ook nog eens heel mooi op een kinderkamer op een plank of in een boekenrek bijvoorbeeld. Het boek bestaat uit verschillende themapagina’s met flapjes om zo al spelenderwijs nieuwe woorden te ontdekken. De verschillende thema’s in het boek zijn:

  • Boerderij
  • Buiten
  • Dieren
  • Thuis
  • Voertuigen
  • Mensen
  • Naar bed

Prachtige illustraties in het kinderboek ‘100 eerste woordjes’

Het boek bestaat uit simpele, maar prachtige illustraties die gelijk duidelijk maken welk woord er bedoeld wordt. Het kleurenpalet van het boek bestaat uit voornamelijk geel, oranje, roze en donkergroen en deze kleuren zijn doorgevoerd door het hele boek. Door de kleuren en de illustraties is het geen druk boek en dus prima passend bij de belevingswereld van baby’s, dreumesen en peuters. Daarnaast is het interactieve deel met de flapjes ook erg leuk voor jonge kinderen, hoewel de vraag is natuurlijk hoe lang de flapjes blijven zitten haha. Wat ik ook mooi vind aan dit boek is de inclusiviteit van de illustraties.

Bestel het boek ‘100 eerste woordjes’ van Edward Underwood bij bol.com →

Nog meer woordjes leren

Naast deze variant zijn er nog twee boeken met 100 woordjes van dezelfde schrijver en illustrator Edward Underwood:

Kinderboek kartonboek 100 eerste woordjes Edward Underwood (1)

Dit boek heb ik gekregen, maar teksten en meningen zijn altijd van mijzelf.
Ook iets opsturen? Bekijk de contact-pagina

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.