Wonen

Wild Wonder: Flexa kleur van het jaar 2023

Flexa kleur van het jaar 2023 Wild Wonder

Traditiegetrouw maakt Flexa in september de nieuwe kleur van het jaar bekend. En nu maken we kennis met de Flexa kleur van het jaar 2023: Wild Wonder! Een prachtige natuurtint die in combinatie met verschillende kleurpaletten in elke ruimte van het huis goed tot zijn recht komt. Kijk je mee naar heel veel inspiratie met Wild Wonder? 

Flexa kleur van het jaar

De Flexa kleur van het jaar 2023 is alweer de 20e kleur van het jaar van het welbekende verfmerk. Wat mij betreft is het iedere keer weer een klein feestje om de bekendmaking van de nieuwe kleur van het jaar te zien. Vooral alle inspiratiebeelden met de kleur geven mij altijd weer veel zin om zelf een kwast te pakken.

De kleur van het jaar 2021: Brave Ground hebben wij ook op meerdere plekken in huis toegepast. Bekijk ook interieurinspiratie met Brave Ground. En ook Denim Drift, de kleur van het jaar 2017, is bij ons thuis te vinden.

Flexa kleur van het jaar 2023 Wild Wonder (2)

Flexa Wild Wonder

De inspiratie voor de kleur van het jaar 2023 zijn de wonder in de natuur en dat is duidelijk te zien in deze natuurlijke gele kleur. Wild Wonder is de kleur van tarwe met een lichte groene ondertoon. Een kleur die past bij zaaigoed, het kiemen van planten en ideeën en bij de natuur en haar wonderen. Een prachtige kleur om buiten mee naar binnen te brengen.

Lees meer over de Flexa Kleur van het Jaar 2023 op de Wild Wonder pagina →

Flexa kleur van het jaar Wild Wonder kleurpalet Lush Flexa kleur van het jaar Wild Wonder kleurpalet Buzz Flexa kleur van het jaar Wild Wonder kleurpalet Raw Flexa kleur van het jaar Wild Wonder kleurpalet Flow

Kleurenpaletten met Wild Wonder

Speciaal voor de kleur van het jaar maakt Flexa ook altijd bijpassende kleurenpaletten. Voor Wild Wonder zijn er vier verschillende kleurenpaletten: Lush, Buzz, Raw en Flow. Het Lush kleurenpalet bestaat uit kleuren uit bossen en tuinen met groene tinten, bruintinten en zachte lila kleuren. Buzz heeft veel vrolijke kleuren zoals roze en oranje. Het Raw kleurenpalet bestaat uit de kleuren van stro, paddenstoel, oker en hout voor diepte en karakter in huis. Flow heeft kleuren geinspireerd op de getijden, de kust en golven, het zijn warme en natuurlijke kleuren.

Zelf aan de slag met Flexa Wild Wonder of een van de andere trendkleuren? Bestel verf bij bol.com →

Inspiratie van Flexa met Wild Wonder

Uit de beelden van Flexa heb ik mijn favorieten met Wild Wonder verzameld om hier te delen met natuurlijk een aantal kinderkamers, maar ook andere plekken in huis waar Flexa Wild Wonder prachtig gebruikt is.

Flexa Wild Wonder keuken (1) Flexa Wild Wonder slaapkamer (1) Flexa Wild Wonder slaapkamer (3) Flexa Wild Wonder woonkamer (6) Flexa Wild Wonder woonkamer (12) Flexa Wild Wonder woonkamer (4) Flexa Wild Wonder woonkamer (10) Flexa Wild Wonder woonkamer (2) Flexa Wild Wonder kinderkamer Flexa Wild Wonder woonkamer Flexa Wild Wonder werkkamer Flexa Wild Wonder kinderkamer (3) Flexa Wild Wonder slaapkamer (2) Flexa Wild Wonder keuken Flexa Wild Wonder woonkamer (5) Flexa Wild Wonder kinderkamer (2) Flexa Wild Wonder keuken (3) Flexa Wild Wonder slaapkamer Flexa Wild Wonder slaapkamer (4) Flexa Wild Wonder keuken (2) Flexa Wild Wonder woonkamer (1) Flexa Wild Wonder woonkamer (8) Flexa Wild Wonder woonkamer (11) Flexa Wild Wonder woonkamer (3) Flexa Wild Wonder kinderkamer (1) Flexa Wild Wonder woonkamer (9) Flexa Wild Wonder woonkamer (7)

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.