Dagjes uit Uitgaan & reizen

3x hotspots voor een dagje Amsterdam zuid/centrum

Amsterdam barst van de leuke hotspots, maar op welke plekken kunnen jonge kinderen zich ook vermaken terwijl jij geniet van een kopje koffie of even ongestoord kinderkleding kan shoppen? Mamalifestyle.nl zet 3 leuke hotspots op een rijtje die op loopafstand bij elkaar vandaan liggen! 

Dagje Amsterdam met kids Minimarkt vensterbank

Dagje Amsterdam met kids Minimarkt menu

Minimarkt Amsterdam

Bij Minimarkt kan het hele gezin zich uren vermaken. Terwijl kinderen spelen of geknipt worden door de kinderkapper kunnen mama’s heerlijk kinderkleding, speelgoed of woonaccessoires shoppen en even bijkomen met een kopje koffie. Ook honger? Geen probleem, want bij Minimarkt kun je ontbijten, lunchen of gewoon heerlijke gebakjes eten.

Bij Minimarkt vind je mooie merken zoals Tiny Cottons, Soft Gallery, Mini Rodini, Fine Little Day, Nobodinoz en Maileg. Minimarkt Amsterdam zit in de Beethovenstraat, maar er is ook een vestiging in Bloemendaal. Bekijk meer informatie op de website van Minimarkt.

Dagje Amsterdam met kids Blender concept store Dagje Amsterdam met kids Blender concept store Dagje Amsterdam met kids Blender concept store menu

Blender Amsterdam

Op tien minuten loopafstand van Minimarkt in de Ruysdaelstraat in Amsterdam vind je Blender. Een concept store met uiteraard veel lekkere juices en smoothies uit de blender en heerlijke gebakjes, maar ook een ideale plek voor kinderen om te spelen en voor mama’s om mooie kinderkleding of speelgoed te shoppen. Blender heeft ook een mooie lunchkaart en er worden regelmatig leuke workshops gegeven.

Bij Blender Amsterdam vind je merken zoals nOeser, Lucky No 7 en Blond Amsterdam. Je vindt Blender in de Ruysdaelstraat in Amsterdam. Voor meer informatie kun je kijken op de website van Blender.

Dagje Amsterdam met kids Big en belg

Big en Belg

Als je een bezoekje aan Amsterdam brengt, mag je een bezoekje aan Big en Belg niet overslaan. In deze prachtige winkel vind je vele mooie kinderkledingmerken zoals Mini Rodini, Bobo Choses, Tiny Cottons, Gray Label, Vans en Popupshop. Daarnaast vind je er veel mooi speelgoed en woonaccessoires zoals bijvoorbeeld het servies van Design Letters.

Er zijn twee vestigingen van Big en Belg, één in de Ferdinand Bolstraat en één in de JP Heijestraat. Bekijk meer informatie op de website van Big en Belg.

Dagje Amsterdam met kids Marike

Dagje Amsterdam met kids plannen

Wil jij een dagje Amsterdam doen met deze drie hotspots? Parkeer de auto bijvoorbeeld bij de P+R van Olympisch Stadion en neem tram 24 die bijna voor de deur bij Minimarkt stopt. Vervolgens kun je tien minuutjes lopen naar Blender en daarna weer tien minuutjes lopen naar Big en Belg. Als je bent uitgeshopt kun je via de Van Hillegaertstraat naar de Stadionweg lopen en bij de kruising met de Beethovenstraat weer tram 24 pakken naar Olympisch Stadion.

Beeld: 1, 2, 4 Marike Bijlsma – 3 Big en Belg

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  augustus 25, 2015

  Door dit soort posts zou ik willen dat ik dichter bij Amsterdam woonde! Wat leuk allemaal.

 • Reageren
  Madelon
  augustus 25, 2015

  Big en Belg heb ik genoteerd. Die kende ik nog niet!

 • Reageren
  Margot
  september 10, 2015

  Zullen we dan een keer een middagje Amsterdam doen binnenkort? 🙂

  • Reageren
   Marike
   september 10, 2015

   Ja, leuk! En neem Finn mee, want het is superleuk om daar ook te spelen voor hem 🙂

  Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.