Evenementen Uitgaan & reizen

Negenmaandenbeurs 2017: voorbereiden op een leuke editie

negenmaandenbeurs 2017 rai amsterdam

Het is weer zover: de Negenmaandenbeurs 2017 vindt plaats in de RAI Amsterdam. Hét evenement voor zwangere vrouwen en mama’s met jonge kinderen. Elke editie van de beurs heeft wel een aantal hoogtepunten, bij deze de hoogtepunten van de Negenmaandenbeurs 2017 zoals vele duurzame merken en producten. 

Puur Baby Plaza

Het Puur Baby Plaza groeit elk jaar groter en niet voor niets: duurzaamheid is steeds belangrijker voor ouders en dit plein op de Negenmaandenbeurs staat volledig in het teken van duurzaamheid en ‘puur opvoeden’. Op dit plein zijn verschillende merken te vinden met duurzame producten voor baby’s, maar ook BabyBeGood is aanwezig en organiseert workshops.

Duurzame merken op Negenmaandenbeurs

Ook aan alle duurzame mama’s (to be) is gedacht op de Negenmaandenbeurs. Blogger Laura van Laura&James maakte een mooi overzicht en plattegrond met alle duurzame merken die te vinden zijn op de Negenmaandenbeurs. Een groot aantal daarvan is te vinden op het Puur Baby Plaza en bijvoorbeeld het Mom’s Favorites Plein, maar ook elders op de beurs zijn mooie merken te vinden. Bekijk het overzicht op de website van Laura&James.

hema bamboo rompers negenmaandenbeurs

Nieuwe babykleding van Hema

Hema lanceert op de Negenmaandenbeurs hun nieuwste collectie met rompertjes en meer babykleding gemaakt van bamboe. De preview belooft in elk geval veel moois, binnenkort zullen we meer delen over deze bijzondere babykleding.

mom's favorites negenmaandenbeurs

Mom’s Favorites Plein

Op het Mom’s Favorites Plein staan een aantal fijne merken voor mama’s en baby’s, zoals: Naïf, Milestone, Fresk en de Kleine Keuken. Al deze merken verkopen mooie, bijzondere producten voor kinderen. Naïf staat bekend om hun fijne verzorgingsproducten voor baby’s en kinderen, Milestone maakt prachtige Milestone Cards, Fresk heeft lieve babykleding en ander textiel voor baby’s en de Kleine Keuken zorgt ervoor dat kleine kinderen gezond, maar bovenal lekker kunnen eten.

 

Op de website van de Negenmaandenbeurs vind je meer bezoekersinformatie.

 

Ook ik loop rond op de Negenmaandenbeurs op zoek naar nog meer leuke nieuwtjes, merken en beursaanbiedingen. En ik ben erg nieuwsgierig naar het peuterplein, want ik neem mijn zoon ook mee. Zijn er nog leuke dingen of tips die missen in dit overzicht? Deel deze dan vooral bij de reacties.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.