Evenementen Uitgaan & reizen

Agenda april 2018: markten, festivals en evenementen

april 2018 - markten, festivals en evenementen

Het zonnetje laat zich steeds vaker zien, dus lekker op pad met de kinderen! Bekijk de leukste kindvriendelijke markten, kinderfestivals en evenementen voor de maand april 2018. 

15 april – FeelGood Market in Eindhoven

Een gezellige markt in Eindhoven op het Strijp S terrein met vele kraampjes vol producten voor het hele gezin en natuurlijk ook lekker eten en drinken. Lees meer op de website.

15 april – Museum Market in Amsterdam

Stel je eens voor: een markt met diverse kraampjes op het Museumplein van Amsterdam, superleuk. Van de organisatie van de Sunday Market. Lees meer op de website.

20 april – New Market in Amsterdam

De ‘lifestyle en deli markt’ New Market staat op 20 april weer op de Nieuwmarkt in Amsterdam. Van de organisatie van de Sunday Market. Lees meer op de website.

22 april – Swan Market in Spijkenisse

Het rondreizende Swan Market strijkt op 22 april neer in Spijkenisse. Een zeer gezellige markt met van alles wat. Lees meer op de website.

29 april – Sunday Market op het Rokin in Amsterdam

In hartje Amsterdam is er op 29 april een Sunday Market op een hele toffe locatie, namelijk het Rokin. Lees meer op de website.

29 april – Swan Market in Rotterdam

Na eerder deze maand in Spijkenisse te hebben gestaan, komt de Swan Market in april ook nog naar Amsterdam. Lees meer op de website.

Ook leuk: naar het theater!

Er zijn momenteel verschillende leuke theatervoorstellingen voor kinderen. Bezoek bijvoorbeeld een van de volgende voorstellingen in maart 2018: Buurman & Buurman ‘Ajeto’ – ‘Kleine mol die wil weten wie er op zijn hoofd gepoept heeft’ – ‘Nijntje op de fiets’.

Mis je een leuke markt, festival of evenement in deze lijst waar ook kinderen veel plezier zullen hebben? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com, dan voeg ik het evenement toe.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.