Wonen

Bobo Choses Maison wooncollectie: fruitig!

Bobo Choses maison wooncollectie - bord sinaasappel - bobo maison

Bobo Choses maison wooncollectie - bekers

Bobo Choses staat natuurlijk bekend om de kinderkleding, maar steeds vaker bevatte de collectie ook woonaccessoires zoals vloerkleden en handdoeken. Nu is er een echte wooncollectie genaamd Bobo Choses Maison. 

Bobo Choses Maison

De wooncollectie bestaat uit bekers, borden en theedoeken en heeft allemaal de kenmerkende stijl van Bobo Choses. De producten zijn voorzien van fruitige prints met appels, peren en sinaasappels.

Meer wonen van Bobo Choses

De reguliere kinderkledingcollectie bevat nog steeds woonaccessoires, maar deze passen qua ontwerp specifiek bij de kleding. De producten van Bobo Choses Maison zijn uniek qua prints en zijn daarom een eigen collectie en geen onderdeel van bijvoorbeeld Bobo Choses AW15.

Naast een wooncollectie en de woonaccessoires van de kinderkledingcollectie heeft Bobo Choses in samenwerking met Chispum ook behang.

Bobo Choses wooncollectie kopen?

Je vindt de wooncollectie bij de volgende verkooppunten:

Bobochoses.com | orangemayonnaise.com |

Mist jouw winkel of webshop in dit overzicht, mail naar mamalifestylenl@outlook.com dan voegen we je toe.

Bobo Choses maison wooncollectie - bord appel, theedoek sinaasappel Bobo Choses maison wooncollectie - bekers Bobo Choses maison wooncollectie - bord banaan Bobo Choses maison wooncollectie - bord appel Bobo Choses maison wooncollectie - bord peer

Beeld: Bobo Choses

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.