Babykamer Wonen

Gallerix geboorteposter bij de commode van baby Lior

Gallerix geboorteposter Lior commode (2)

Via Instagram werd ik benaderd door Gallerix of het mij leuk leek een aantal items uit te kiezen in hun webshop. We hebben nogal veel ‘lege muren’ in huis, dus het leek mij een mooie kans om ons huis weer wat mooier te maken met posters. En toen zag ik de opties voor een geboorteposter, perfect voor bij de commode van Lior. 

De commode van baby Lior

Lior slaapt nog bij ons op de slaapkamer, omdat we nog geen extra kamer voor hem hebben. Maar ik wilde wel op onze slaapkamer een beetje een eigen hoek voor hem creëren. Zo had ik al een deel van de muur geverfd met Brave Ground, daarvoor staat onze grote Ikea Malm kast waar ik ruimte heb gemaakt om te gebruiken als commode. Hier ligt een verschoonmandje en een bakje met luiers, luierdoekjes van Naif, luierzakjes in een houten bak en de diverse zalfjes die we gebruiken voor de babybillen. De hoek is nu helemaal af met de mooie geboorteposter van Gallerix erbij!

Geboorteposter van Gallerix

Ik koos voor een geboorteposter met ‘artistic sketch’, de namen van Lior ingevuld en zijn geboortegewicht en lengte. Daarna kon ik kiezen voor een donkere of lichte achtergrond. De variant ‘donker zand’ leek mij een mooie match met de kleur Brave Ground en ook neutraal genoeg dat deze ook elders in het huis wel op zijn plaats is, mochten we dingen willen veranderen. Daarnaast is er nog een stijloptie, waarbij ik koos voor ‘original’ waarbij de tekst in het wit te zien is zonder extra lijnen.

Om de geboorteposter mooi op te kunnen hangen koos ik voor een zwarte houten lijst. Het benadrukt de artistieke lijnen van het babylichaam en de zwarte details komen ook op verschillende plekken terug in ons huis.

30% korting op posters van Gallerix

Wil jij ook mooie posters bestellen of ben je op zoek naar een baby cadeau? Met de code Marikee30 krijg je 30% korting op alle posters bij Gallerix. De code is geldig tot en met 23 maart 2022.

Naast de geboorteposter vond ik nog meer moois: bekijk mijn favoriete posters bij Gallerix ♥

Gallerix geboorteposter Lior commode

mamalifestyle sw

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.