Kinderkamer Wonen

Interieurinspiratie met de kleur van het jaar Brave Ground

Flexa brave ground

De Flexa kleur van het jaar 2021 is bekend: Brave Ground. Aangezien ik enorm enthousiast ben over deze kleur ben ik op zoek gegaan naar interieurinspiratie met deze kleur. Kijk je mee naar wat ik verzameld heb? 

 Meer lezen over de Flexa kleur van het jaar 2021 Brave Ground →

Alle beelden die ik gevonden heb zijn afkomstig van Flexa zelf, niet zo gek ook, want deze kleur van het jaar is pas net bekendgemaakt en dus zijn er nog niet zoveel inspiratiebeelden te vinden naast natuurlijk de persbeelden die Flexa heeft gemaakt. Gelukkig zat daar genoeg moois bij, dus bij deze mijn favorieten.

Flexa brave ground kinderkamer

Brave Ground kinderkamer

Als moeder en liefhebber van kinderkamerstyling begon ik bij de lancering van de kleur van het jaar al na te denken over deze kleur in de kinderkamer. En dat vind ik best lastig, want ik ben een voorstander van kinderen ook zelf laten kiezen en volgens mij zijn er maar weinig kinderen die dol zijn op aardste tinten. Maar op de website van Flexa vond ik een kinderkamerstyling met alle vier de kleurpaletten passend bij Brave Ground en dat leverde toch wel toffe combinaties op.

Juist door een combinatie van kleuren te gebruiken, past Brave Ground overal mooi bij. Ik ben vooral gecharmeerd van de kinderkamer met de kleuren van het Earth-palet. Ik zie deze combinatie zo voor mij in de kinderkamer van Senne bijvoorbeeld. Ook de combinatie met roze vind ik erg geslaagd en ik heb zo’n vermoeden dat deze kleur ook mooi zal staan in de paarse kinderkamer van Javian.

Brave Ground Trust

Het kleurenpalet met Brave Ground waar ik gelijk voor viel is het Trust-palet. Het bevat een aantal kleuren die al bij ons in huis te vinden zijn en het geef mij zo’n warm en thuis gevoel. Ik verzamelde een aantal afbeeldingen die ik zo zou willen copy-paste’n naar ons eigen huis.

Stralend goud, sierlijk hout, opvallend zwarte accenten en de grijsgroene kleur van eucalyptustakken staan hier fantastisch bij.

Gelijk aan de slag? Bestel Flexa Brave Ground bij bol.com →

Flexa brave ground combinatie trust (1) Flexa brave ground combinatie trust Flexa brave ground combinatie keuken Flexa brave ground combinatie bruin zwart Flexa brave ground combinatie eettafel

Brave Ground Expressive

Het kleurenpalet met Expressive vond ik in eerste instantie te opvallend, omdat ik de rode en felroze tinten niet van mijn netvlies kreeg. Juiste de zachtere roze tinten van dit kleurenpalet in combinatie met het neutrale Brave Ground vind ik prachtig. Plus, deze zachte roze tinten zijn al in ons huis te vinden en geven precies het beetje sfeer wat ons interieur uniek en eigen maakt.

Ook het gebruik van lila in combinatie vind ik heel erg tof en dat is ook weer een trendkleur die je steeds vaker ziet de laatste tijd.

Flexa brave ground combinatie roze Flexa brave ground combinatie expressive Flexa brave ground combinatie expressive (1)

Alle afbeeldingen zijn afkomstig van Flexa

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.