Kind Kleding

Kidscase AW15: zin in de winter!

Kidscase AW15

Terwijl we nog volop genieten van de warme zomerdagen worden door de meeste merken hun wintercollecties alweer gelanceerd. Afgelopen dinsdag bracht Kidscase hun nieuwe wintercollectie 2015 uit. Fijne prints, mooie organische stoffen in prachtige winterse kleurtjes. Van deze collectie krijg je gelijk zin in een koude winter!

Kidscase kwaliteit

Kidscase ontwerpt rustige en comfortabele kinderkleding voor jongens en meisjes tot en met 10 jaar. De kleding wordt gemaakt van biologisch katoen en wordt mileuvriendelijk en fair-trade geproduceerd. Kidscase laat zich inspireren door straat- en sportkleding maar ook door de laatste modetrends en dit zie je allemaal terug in de modieuze wintercollectie.

Kidscase AW15

In de nieuwe wintercollectie van Kidscase staan de kleuren oker, mint, blauw en donkerrood centraal. Deze kleuren zie je terug in de verschillende prints maar ook in de basics. Van die fijne gebreide vesten en truien krijg je toch gelijk zin in een warme kop chocomelk?

Kidscase AW15 Kidscase AW15

Kidscase shoppen

In de uitverkoop kun je nu de laatste items van de zomercollectie shoppen, maar ook de wintercollectie is verkrijgbaar. Je vindt Kidscase bij de volgende verkooppunten:

Kidscase.com | MiniRepublic | Orange Mayonnaisse | Bambooz | Little Department Store | Ukkus

Mist jouw verkooppunt in dit overzicht? Mail naar mamalifestylenl@outlook.com of laat een reactie achter, dan voegen we je toe.

Kidscase AW15

Kidscase AW15

Kidscase AW15

Kidscase AW15

Nieuwsgierig naar meer wintercollecties? Bekijk ze via de tag AW15.

Beeld: Kidscase

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.