Kind Kleding

Kukukid AW15: stoer en lief tegelijkertijd

Kukukid AW15 meisje grijze trui roze broek

Kukukid is nog niet heel bekend als kinderkledingmerk, maar daar gaat hopelijk snel verandering in komen. De Kukukid AW15 collectie is een stoere en lieve collectie waar kinderen vast blij van worden. 

Kukukid’s illustraties

Het merk Kukukid kenmerkt zich door de kleine illustraties op hun kledingstukken. De vorige collecties bevatten vaak felgekleurde kleding met illustraties, maar de wintercollectie kenmerkt zich door de combinatie van zwart en grijs met een zachte zalmkleur. De kleuren van de wintercollectie zijn erg geschikt voor jongens en meisjes, want door de zalmkleur te combineren met het grijs en zwart wordt een outfit lief en stoer tegelijkertijd.

Koekjes!

De Kukukid AW15 collectie kenmerkt zich door lieve illustraties van koekjes en bij een koekje hoort ook een glaasje drinken, maar er zijn ook grafische prints van snoeppapiertjes. De kleding is verkrijgbaar vanaf maat 86.

Kenmerkend voor Kukukid is de Dino Hoodie, superleuk voor jongens en stoere meisjes. Een echte musthave voor koudere dagen.

Kukukid kopen?

Je vindt het merk Kukukid bij de volgende verkooppunten:

kukukid.com | toddlersandtees.nl | tinylovables.nl |

Mist jouw verkooppunt in dit overzicht, stuur een mailtje naar mamalifestylenl@outlook.com of laat een reactie achter dan voegen we je toe.

Kukukid AW15 roze jurk Kukukid AW15 jongen grijs zwart t-shirt Kukukid AW15 meisje grijze trui Kukukid AW15 meisje zwart vest Kukukid AW15 jongen grijze trui roze broek Kukukid AW15 jongen zwart grijs Kukukid AW15 zwart baby koekje Kukukid AW15 meisje rok shirt shawl

Bekijk meer wintercollecties via de tag AW15.

Beeld: Kukukid

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.