Kind Kleding

Beau Loves SS16: Holiday, Travel, Voyage

Beau Loves ss16 holiday lifestyle hola

Beau Loves neemt je deze zomer mee op vakantie! Van Amsterdam tot Florida en van de zuidpool tot het regenwoud. De inspiratie kwam namelijk van zoon Beau die op een kaart alle plaatsen aanwees waar hij graag naartoe zou willen en dat leverde een hele bijzondere zomercollectie op. 

Beau Loves

Als er een merk is die stoere kinderkleding maakt, dan is het Beau Loves wel. Ze schuwen geen zwarte en spannende prints en toch is het merk bij uitstek geschikt voor kinderen door de goede pasvorm en de zeer comfortabele kleding.

Beau Loves SS16

De zomercollectie van 2016 is wederom een prachtige en stoere collectie en juist door de speelse elementen waarbij zoon Beau hielp, heel kindvriendelijk. In de collectie vind je een wereld aan leuke prints zoals de Hollandse tulpen, papegaaien pluimen, luipaardvlekken, de handen van Mickey Mouse, gemaskerde ijsberen en veel vrolijke Franse ‘bonjour’s. Extra leuk detail aan deze collectie is dat een aantal teksten zijn handgeschreven door zoon Beau.

Beau Loves ss16 holiday blush circlesBeau Loves ss16 holiday bag

Meer kleur

Naast natuurlijk veel zwart vind je in deze collectie nog meer kleuren: grijs, bleek limoengroen, bleek citroengeel, neonroze en een kleur die zich het beste omschrijft als blush.

Nieuwe producten

Naast de kleding zijn er dit seizoen ook nieuwe producten verkrijgbaar: jassen, jeans, sokken, zonnebrillen, slippers en badhanddoeken. Daarmee breidt Beau Loves hun assortiment aan kleding best aardig uit. En ook dit seizoen is er weer beddengoed verkrijgbaar van Beau Loves.

SS16 kopen

De zomercollectie is vanaf 8 februari te koop bij de volgende verkooppunten:

beauloves.co.uk | orangemayonaise.com | kidsdepartment.nl | minimiks.nl | toddlersandtees.nl | springstof.eu |blingsundaysbest.nl | teuntje.nl | littlesahou.nl |

Mist er een verkooppunt in dit overzicht? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com.

Beau Loves ss16 holiday rabbit vest Beau Loves ss16 holiday neon pink circles Beau Loves ss16 lifestyle half circles Beau Loves ss16 holiday blue dress masks Beau Loves ss16 holiday window Beau Loves ss16 holiday tulips dress Beau Loves ss16 holiday lifestyle black Beau Loves ss16 holiday black mickey Beau Loves ss16 holiday dress rabbit

Bekijk nog meer zomercollecties via de tag SS16 en bekijk meer van Beau Loves.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    februari 12, 2016

    Leuk dat eerste jurkje: een lief model met een stoere print!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.