Kind Kleding

Modeerska Huset AW15: sprookjesachtig wild

Modeerska Huset aw15 The Wilderness Collection

Modeerska Huset is een kinderkledingmerk uit Zweden; niet zo bekend en groot als andere Scandinavische kinderkledingmerken, maar hun kinderkledingcollecties zijn minstens net zo mooi en bijzonder. De Modeerska Huset AW15 collectie heet ‘The Wilderness’ en bestaat uit verschillende unieke prints. Bekijk meer! 

Inspiratie voor Modeerska Huset AW15

De inspiratie voor deze wintercollectie komt uit een bebost gebied in Zweden dat Småland heet en waar de ontwerpster van Modeerska Huset al haar zomers doorbracht. Haar vakantieherinneringen gaven inspiratie voor vier nieuwe prints, uitgevoerd in verschillende kledingstukken.

4 unieke prints

De print ‘Oh Dear’ is een ongelofelijk lieve print waarvoor herten de inspiratie waren. ‘Deep Forest’ is een donkere print wat je laat raden wat er allemaal in de bossen leeft, deze print heeft wel wat weg van Alice in Wonderland.  De print ‘Summer Revisited’ is een mooi helderblauw met iconen van verschillende dieren en huizen. De laatste print van de collectie ‘To Squirrel’ met eekhoorns en struiken is gebaseerd op een print van enkele collecties geleden.

Modeerska Huset aw15 Summer Revisited Baby Modeerska Huset aw15 Deep Forest Baby blanket

Nieuw product

Modeerska Huset maakt al enkele jaren succesvol kinderkleding, maar deze wintercollectie bevat ook een heel nieuw product voor het Zweedse merk. Er zijn namelijk nu ook dekentjes verkrijgbaar met de prachtige prints van deze collectie. Er zijn twee verschillende dekentjes te koop met alle prints.

Modeerska Huset kopen

De wintercollectie kun je deze week in de winkels verwachten. Je vindt de kinderkleding van Modeerska Huset bij de volgende verkooppunten:

modeerskahuset.com | wassenop30graden.be | gutenappetit.nl | gromonline.com |

Modeerska huset aw15 Deep Forest boy Modeerska Huset aw15 To Squirrel Baby Modeerska huset aw15 Oh Dear! Dress Modeerska Huset aw15 Secret Key Modeerska Huset aw15 Deep Forest girl Modeerska Huset aw15 To Squirrel Baby girl Modeerska Huset aw15 Oh Dear! baby Modeerska Huset aw15 Deep Forest Dress Modeerska Huset AW15 To Squirrel Summer Revisited Modeerska Huset aw15 Oh Dear! dreumes Modeerska Huset aw15 To Squirrel Baby kruipen Modeerska Huset aw15 Deep Forest Baby Modeerska Huset aw15 Oh Dear! baby sleep

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

 • Reageren
  Jennifer
  augustus 31, 2015

  Wat een toffe prints! Super leuk dat je zoveel – voor mij onbekende – merken onder de aandacht brengt. 🙂

 • Reageren
  Vlijtig Liesje
  september 1, 2015

  Wat een leuke kleding allemaal. En die hoeden vind ik helemaal prachtig!

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.