Eten&drinken

Detoxen! 3 daagse sapkuur till Dinner van JUIZ-S

Janneke sapkuur detox

Detoxen, als je er veel over hoort in je omgeving en op social media raak je vanzelf nieuwsgierig. Janneke was nieuwsgierig wat het precies inhoudt en besloot zelf een sapkuur detox te gaan doen. Ze kwam terecht bij JUIZ-S en deelt haar ervaringen met de 3-daagse sapkuur till dinner. 

Waarom een detox?

Met de sapkuur detox zorg je voor een grote opruiming van alle gifstoffen in je lichaam. De sappen van JUIZ-S zijn 100% troeploos en coldpressed. De sappen zijn hierdoor supervers en dat proef je! Dit zijn nog meer voordelen van een detox:

  • Meer energie
  • Een kickstart voor een gezonde(re) levensstijl
  • Je voelt je weer gezond
  • Het verliezen van een paar kilo’s
  • Je huid gaat weer stralen
  • Nagels worden sterker, haren worden voller
  • Je voelt je helemaal opgeruimd van binnen
  • Betere nachtrust

Janneke - sapkuur detox

Eerst afbouwen voor een detox

Voordat de detox begint is het de bedoeling dat je begint met afbouwen van je normale eetpatroon. Tijdens het afbouwen ga je al beter op jouw eetpatroon letten zodat je zo min mogelijk last krijgt van bijverschijnselen en je goed voorbereid aan je sapkuur kunt beginnen.

Helaas voor mij moest ik de koffie dus een paar dagen laten staan, maar ik wilde het serieus aanpakken en het kopje koffie na de sapkuur detox smaakte daarna wel extra lekker. Je ontvangt van JUIZ-S handige tips voor afbouwen, maar ook recepten voor tijdens de kuur en tips voor weer opbouwen na de detox. Nieuwsgierig naar deze tips of weetjes? Lees verder op de website van JUIZ-S.

Mijn ervaringen met de sapkuur detox

Donderdag begon ik vol goede moed aan mijn eerste sapje. Ik nam bij het opstaan een glas lauw water met uitgeperst citroen en om 09.00 was het tijd voor mijn eerste sap! Per dag krijg je 4 Liquid Salads en 1 Detox water. De dag begon goed met een Liquid Salad Spinach. Een lekker, fris en vullend sapje. Om 11.00 Liquid Salad Basil. Hier moest ik even wennen aan de smaak, maar dit werd uiteindelijk een van mijn favoriete sapjes. Voor de lunch nam ik Liquid Salad Beetroot en rond een uur of 15.30 Liquid Salad Carrot. Tijdens de detox is het belangrijk dat je veel drinkt en het detox water is een lekkere afwisseling met gewoon water. Zelf maakte ik ook citroenwater met munt en komkommer en dronk ik veel groene thee. Na een hele dag sapjes was ik blij dat het tijd was voor mijn avondmaal, een vegetarisch gerecht met veel groenten en eventueel zaden en noten. Ik miste het kauwen overdag een beetje. De eerste dag ging goed, ik had geen volle agenda en mijn lichaam kon zo rustig wennen aan de detox. Af en toe ging mijn maag ‘knorren’, maar dan was het vaak ook tijd voor een sapje. In de avond had ik weinig energie en wilde vooral graag naar bed en wat heb ik heerlijk geslapen. Normaal gesproken slaap ik vrij onrustig, maar nu totaal niet en zo begon ik dag twee van de sapkuur detox met genoeg energie. Tijdens de tweede dag had ik geen knorrende maag en voelde ik mij echt goed. In de middag een flinke wandeling met de wandelwagen gemaakt en na het avondeten een stukje hardgelopen. Dag drie weer goed uitgerust begonnen en het was zaterdag en dat betekent sporten. Ik deed het wat rustiger aan in de sportschool, een half uurtje cardio en daarna baantjes gezwommen. Na het sporten een wisseldouche genomen op advies van JUIZ-S, omdat dit het detoxen nog meer stimuleert. De rest van de dag voelde ik mij redelijk goed, maar kreeg wat last van hoofdpijn en de dag duurde echt zo lang! In de avond heb ik mijzelf getrakteerd op een bad en gezichtsmasker, even tijd voor mijzelf en daarna weer heerlijk geslapen. De sapkuur detox zat erop en ik was stiekem toch blij dat ik weer kon gaan genieten van mijn vertrouwde ontbijtmomentjes.

De detox is mij zeer goed bevallen. Zit nog steeds vol energie en slaap als een roosje. Ook ben ik wat afgevallen, maar dit was zeker geen reden om dit te gaan doen. Ik zou het zeker aanraden om het een keer te proberen. Je voelt je helemaal opgeruimd en gezond! Een perfecte start van de zomervakantie!

Janneke - sapkuur detox

Sapkuur met korting!

Nieuwsgierig geworden naar een sapkuur? JUIZ-S biedt speciaal voor Mamalifestyle.nl een kortingscode. Met de code #mamalifestyle krijg je 10% korting op een sapkuur en kun je zelf de voordelen van het detoxen ondervinden.

Deze actie is afgelopen.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.