Eten&drinken Feest Verjaardag

Senne’s eerste verjaardag: wild one party food

one wild year jungle sweet table

Het grote feestverslag en de verjaardagsoutfit van Senne’s eerste verjaardag stonden al online, dit is het laatste deel wat de serie van de ‘wild one party’ compleet zal maken: de taart en het eten wat op tafel stond. 

Lees ook: het verslag van Senne’s eerste verjaardag en bekijk Senne’s verjaardagsoutfit

Senne jarig jungle feest taart

Wild One verjaardagstaart

De taart bestelden we uiteraard weer bij mijn zus van Better Sweet Than Sorry. Het moest een taart worden die we zo in de jungle zouden kunnen tegenkomen en dat is heel goed gelukt met de camouflagekleuren. Om de taart meer sfeer mee te geven staat er een ‘Happy Birthday’-taarttopper op en hebben we plastic dieren van de Hema gebruikt op en rondom de taart. Aan de zijkanten van de taart stond ‘Senne’ en ‘1’ en verschillende monstera-bladeren van fondant.

Bij bol.com zijn ook verschillende leuke sets met plastic dieren verkrijgbaar:

one wild year jungle party cupcakes one wild year jungle party dieren cupcakes groen

Cupcakes met dieren en bladeren

Naast de taart hadden we ook verschillende cupcakes met jungle- en safaridieren en groene bladeren. Ik bestel altijd een taart en cupcakes, dan kunnen er altijd gasten al iets eten voordat of tijdens dat de taart wordt aangesneden.

We hebben ook een cupcake gebruikt om een kaarsje uit te blazen met Senne →

one wild year jungle party koffie thee

Koffie en thee

De taart stond in het midden van de tafel en daarnaast hadden we een hoekje gemaakt met verschillende bordjes voor gebak, zoals de papieren bordjes met de toekan van My Little Day en gebaksbordjes van de Hema. Ook hadden we verschillende soorten gekleurde plastic vorkjes op tafel staan in een plantenpotje. De servetten waren een verzameling van verschillende prints van de Kwantum, Meri Meri, Ikea en My Little Day.

We hadden hier een mintgroene thermoskan van Ikea staan met heet water voor thee. De koffie maakten we in onze keuken, maar de melk en suiker stonden wel op tafel.

Het geheel hebben we aangekleed met diverse dieren van Schleich.

Senne jarig jungle feest tafel one wild year wild one party

Wild One snacks

Aan de andere kant van de tafel stonden twee limonadetaps van de Hema gevuld met appelsap en zelfgemaakte limonade en plastic en papieren bekers. Daarnaast hadden we een aantal hapjes staan.

We hebben papieren bekers van My Little Day gevuld met zoute sticks, plastic bakjes met dipstokjes, plastic bekers met verschillende groenten en bakjes met olijven. Daarbij stonden een aantal dips.

Daarnaast had ik een leeuw gemaakt van groenten, bekijk het stappenplan voor de snoepgroenteleeuw →

groente leeuw paprika wortel hummus

Dit artikel bevat affiliatelinks en artikelen die zijn opgestuurd of met korting aangeschaft, dit zal nooit mijn mening beinvloeden. Lees ook de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.