Kinderkamer Wonen

Nieuwe prints van Bobo Choses behang; bekend van de AW15 collectie

Bobo Choses AW15 behang wallpaper woods

Alweer een paar maanden geleden introduceerde het kinderkledingmerk Bobo Choses een behangcollectie in samenwerking met Chispum. De behangcollectie is nu aangevuld met een aantal mooie prints die je misschien al kent van de kledingcollectie voor de herfst en winter van Bobo Choses. 

4 verschillende prints

Er zijn vier prints gekozen van de herfst- en wintercollectie van Bobo Choses: Leaves, Birds, Woods en Moon. De prints hebben bij de kinderkleding allen een gekleurde achtergrond, maar op een witte achtergrond zijn de prints ook prachtig. Op alle foto’s kun je de prints als kinderkleding en als behang bekijken en vergelijken.

Al het behang is uitgevoerd in zwart, wit en grijs met uitzondering van de print ‘Leaves’; die bestaat uit donkerblauwe, roze  en rode blaadjes.

Behang of muurstickers?

Het behang van Bobo Choses zijn eigenlijk muurstickers, want je kunt het behang op de muur plakken en er weer af halen om opnieuw te gebruiken. De rollen zijn drie meter lang, waardoor je er een aardige muur mee kunt beplakken. Alleen de print ‘Moon’ is een ronde sticker met alleen de maan.

Vooralsnog is het behang alleen te koop in de webshop van Chispum, maar zij verzenden naar Nederland. De twee verschillende soorten behang van de zomercollectie, in donkerblauw en geel, zijn ook nog steeds te koop bij Chipsum.

Bobo choses aw15 behang wallpaper chispum leaves Bobo choses aw15 behang wallpaper chispum moon Bobo choses aw15 behang wallpaper chispum birds

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    september 29, 2015

    Superleuk! Ik houd van dingen die je makkelijk weer kunt veranderen. En dit is erg leuk!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.