Groen Wonen

Mijn Bloomon-abonnement: budgetvriendelijk en lang genieten

bloomon medium bos palm spring

Bloomon kende ik al van naam en de vele berichten op social media, maar een abonnement vond ik een beetje overdreven en duur. Maar dat was ook een naïeve gedachte, want tijdens een workshop van Bloomon werd ik op ideeën gebracht hoe een abonnement toch in mijn leven en budget zou passen. 

Hoe ik mijn abonnement gebruik

Hoe leuk het ook zou zijn om om de week zo’n prachtige bos bloemen in huis te hebben, het is wel een flinke uitgave. Daarom was ik extra blij met de inspiratie voor de invulling van een abonnement tijdens een workshop. Er werd uitgelegd dat het helemaal niet verplicht is om regelmaat in een abonnement te hebben, zoals tweewekelijks of maandelijks. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om alleen tijdens kerst en verjaardagen een bos bloemen te ontvangen. En dat is precies hoe ik mijn abonnement nu gebruik.

Bloemen met feestdagen

Mijn eerste bos Bloomon kreeg ik uiteraard mee naar huis na afloop van de workshop. De eerstvolgende bos liet ik bezorgen op de dag voor de verjaardag van mijn vriend. De bos daarna ontvingen wij zo’n twee weken voor kerst, waardoor er tijdens de kerstvieringen met vrienden tot aan Oud&Nieuw zo’n mooie bos bij ons in huis stond.

Over het algemeen laat ik nu bossen komen met feestdagen, maar ik houd er wel altijd rekening mee dat we ook echt thuis zijn zodat we echt kunnen genieten van de bloemen. Daarnaast heeft zo’n bos bloemen ook echt wat zorg nodig om lang te kunnen blijven staan, tips daarvoor kun je lezen in mijn blog over een workshop van Bloomon.

Extra groen in huis

Ik koop verder eigenlijk helemaal geen bloemen meer, maar af en toe wel een bos Eucalyptustakken. Deze takken gebruik ik ook om een Bloomon bos bijvoorbeeld weer wat levendiger te maken als de eerste bloemen eruit moeten. Zo kan ik vaak wel een maand genieten van een bos bloemen.

Wil jij ook zo’n mooie Bloomon bos bloemen? Bestel via mijn link, dan ontvang je een gratis vaas bij jouw bos bloemen en ik spaar voor een gratis bos bloemen – dan zijn we beiden blij.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.