Kind Kleding

Picnik Barcelona AW15: voor een vrolijke winter

Picnik Barcelona AW15 meisje groene jurk

Picnik Barcelona is een merk wat eigenlijk een beetje op de achtergrond kinderkleding maakt. Zonde, want het merk maakt prachtige kinderkleding. De Picnik Barcelona AW15 collectie is sprookjesachtig met pastelkleuren en stoer antraciet, de combinatie van kleuren en prints is echt prachtig. 

Wondere wereld

De wintercollectie van Picnik Barcelona, kortweg ook wel Picnik, is een dromerige en sprookjesachtige wereld uitgevoerd in zachte pastelkleuren en stoer antraciet. De collectie heeft lieve beren, konijnen die uit hoeden springen, feestjes en laat een wondere en feestelijke wereld zien. Een ideale collectie voor kinderen.

Deze collectie zou je misschien niet direct in de herfst en winter verwachten, maar tijdens herfstige dagen en winterse buien zorgt deze kinderkleding ervoor dat je een reden hebt om vrolijk te blijven.

Picnik Barcelona AW15 drie keer jongenPicnik Barcelona AW15 drie keer meisjes Picnik Barcelona AW15 drie keer baby

3x voor jongens, meisjes en baby’s

De kleding van Picnik Barcelona is verkrijgbaar tot en met maat 8 jaar en dus geschikt voor baby’s, maar ook oudere jongens en meisjes. En de kledingstukken kun je prima met elkaar combineren, zoals blijkt uit bovenstaande setjes kleding.

Picnik Barcelona kopen?

De Picnik Barcelona AW15 collectie is al verkrijgbaar. Je vindt het Spaanse merk bij de volgende verkooppunten:

picnikbarcelona | adorablekidzzz.nl | bonbonbleu.nl | broerenzus.nl | goodmorningsunshine.nl | sjiekeboel.nl | somethingoldsomethingnew.nl |

Mist jouw verkooppunt in dit overzicht? Laat een reactie achter of mail naar mamalifestylenl@outlook.com.

Picnik Barcelona aw15 meisje jurk Picnik Barcelona AW15 meisje roze shirt Picnik Barcelona AW15 jongen broek Picnik Barcelona AW15 meisje groen Picnik Barcelona AW15 meisje zee

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.