Kinderkamer Wonen

Prachtige posters van Walnut and Walrus

Walnuts and Walrus posters kinderkamer

Op de kinderkamer mogen mooie posters eigenlijk niet ontbreken. Ze zijn er in alle soorten en maten en voor elke leeftijd is er wel een mooie poster te vinden. Met posters creëer je gemakkelijk een gezellige sfeer in de kinderkamer. Het Scandinavische merk Walnut and Walrus staat bekend om hun speelse posters in de meest prachtige kleuren. Een echte must-have voor de kinderkamer dus!

Speelse prints

Misschien ken je Walnut and Walrus wel door hun bekende apen-poster ‘Monkey’. Deze poster zie je regelmatig voorbij komen via Pinterest of Instagram. Maar naast deze grappige poster heeft Walnut & Walrus nog veel meer mooie prints. Zo is de collectie dit jaar weer aangevuld met twee fantastische posters van een Robot en – heel gepast, een walrus. De posters zullen prachtig staan op de kinderkamer, maar ook in de woonkamer zullen ze de show stelen!

Walnuts and Walrus posters kinderkamer

Milieuvriendelijke posters

Het Zweedse merk Walnut and Walrus is een heus familiebedrijf. Sinds 2012 ontwerpt Walnut and Walrus posters, en deze worden alleen op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. De posters worden gedrukt op 200 grams Scandinavisch papier. Het papier is gemaakt van bomen uit mileuvriendelijke gecertificeerde Zweedse bossen. Ze zijn FSC-gecertificeerd en één van s’werelds meest milieuvriendelijke papieren.

Walnuts and Walrus posters kinderkamer

Walnuts and Walrus posters kinderkamer

Walnut and Walrus shoppen

De posters zijn verkrijgbaar in 50 x 70 centimeter maar er zijn ook zogenaamde Mini Prints te bestellen in A5 formaat. Je kunt Walnut and Walrus shoppen bij de volgende verkooppunten:
Psikhouvanjou | Cozy Kids | Wolf en Wolkje

Mist jouw verkooppunt in dit overzicht? Mail naar mamalifestylenl@outlook.com of laat een reactie achter, dan voegen we je toe.

Walnuts and Walrus posters kinderkamer

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Vlijtig Liesje
    september 8, 2015

    Wat een leuke prints allemaal. Vooral die robot!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.